Gear

Microsoft & Mercedes-Benz: Φέρνουν το γραφείο στο αυτοκίνητο σας

Δύο κολοσσοί, ο κάθε ένας στον τομέα του, η Microsoft και η Mercedes-Benz συνεργάστηκαν και μας παρουσίασαν το In Car Office project, με στόχο να μεταφερθεί μέρος του γραφείου σας στο αυτοκίνητο και αυτό να σας κάνει τη ζωή ευκολότερη.

Το infotainment σύστημα του αυτοκινήτου θα ενσωματώσει τον Microsoft Exchange και έτσι αυτόματα θα ενεργοποιεί το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου και θα σας δίνει οδηγίες για να πάτε στο επόμενο ραντεβού σας ή θα μπορεί να πραγματοποιήσει μια κλήση προς τον πελάτη σας για να τον ενημερώσετε ότι βρίσκεται ήδη στο δρόμο για το ραντεβού σας.

To In Car Office θα ετοιμάζει τους προορισμούς με βάση τα ραντεβού σας στο calendar του Exchange, ενώ θα σας εμφανίζει ειδοποιήσεις για τα επερχόμενα ραντεβού σας και θα σας προτείνει να πραγματοποιήσει κλήσεις από το ενσωματωμένο σύστημα φωνητικής κλήσης του αυτοκινήτου στα επερχόμενα ραντεβού σας

Αυτό το σύστημα δεν είναι ούτε επιστημονική φαντασία, ούτε κάποιο project για να μας δείξουν οι μηχανικοί των δύο εταιρειών τι είναι ικανοί να κάνουν. Είναι ένα σύστημα που θα δούμε σε αυτοκίνητα της Mercedes-Benz στο πρώτο εξάμηνο του 2017, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Σεπτεμβρίου 2016 12:49

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.