Microsoft smartwatch, τον Οκτώβριο με 11 σένσορες, συμβατό με όλες τις πλατφόρμες;

Αφού είδαμε τις κινήσεις της Google όσον αφορά στον ανερχόμενο τομέα των Smartwatches με το Android Wear, ήρθε η ώρα και για τη Microsoft να κάνει τις δικές της κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της έξυπνο ρολόι τον Οκτώβριο το οποίο θα έχει 11 αισθητήρες, θα υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες και η οθόνη θα είναι στην κάτω πλευρά του καρπού.

Η οθόνη θα είναι από την μέσα πλευρά του καρπού διότι έτσι θεωρείται ότι είναι πιο εύκολο στη χρήση.

Η Microsoft αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη των LG και Motorola smartwatches που έχουν ορθογώνια και στρογγυλή οθόνη, θα στραφεί σε συσκευή που μοιάζει περισσότερο με fitness band όπως το Nike Fuel band.

Επιπλέον, αυτό που θα το κάνει να ξεχωρίζει επίσης είναι ότι έχει ανοιχτά APIs, και θα λειτουργεί σε iOS, Android και Windows Phone.

Το ρολόι σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να έρθει τον Οκτώβριο με τις συνήθεις λειτουργίες όπως μετρήσεις υγείας, καρδιακοί παλμοί κλπ. και οι πληροφορίες θα αποστέλλονται στο smartphone ή το tablet.

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε εξοικειωθεί εντελώς με την ιδέα των έξυπνων ρολογιών, όμως οι εταιρείες η μια μετά την άλλη στρέφονται στη συγκεκριμένη αγορά με στόχο να κατακτήσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο κομμάτι.
, Microsoft smartwatch, τον Οκτώβριο με 11 σένσορες, συμβατό με όλες τις πλατφόρμες;

, Microsoft smartwatch, τον Οκτώβριο με 11 σένσορες, συμβατό με όλες τις πλατφόρμες;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.