Microsoft Surface Earbuds: Θα αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο τον Apple AirPods

Microsoft Surface Earbuds, Microsoft Surface Earbuds: Θα αποτελούν τον μεγαλύτερο αντίπαλο τον Apple AirPods

Η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον δικό της ανταγωνιστή των Apple AirPods, που ακούει στο όνομα Surface Earbuds, και είναι μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να μπει στην αγορά ειδών ήχου και εικόνας. Το πρώτο αντίστοιχο προϊόν της Microsoft ήταν τα Surface Headphones.

Το κωδικό όνομα των Microsoft Surface Earbuds είναι Morrison, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμη το επίσημο τελικό όνομα του προϊόντος. Αν και δεν γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά τους, σύμφωνα με αναφορές υπάρχει πιθανότητα να υποστηρίζουν noise cancellation.

Σύμφωνα με αναφορές, τα Microsoft Surface Earbuds θα έχουν υψηλής ποιότητας φινίρισμα και θα συνεργάζονται άψογα με τον ψηφιακό βοηθό της εταιρείας, την Cortana. Η υποστήριξη της Cortana θα μπορούσε να βελτιώσει σημαντικά τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ακουστικών και των άλλων Windows 10 συσκευών και smartphone.

Η Microsoft πρόσφατα παρουσίασε τα Surface Headphones, οπότε βγάζει νόημα η εταιρεία να κυκλοφορήσει και ένα ζευγάρι premium earbuds ως συνοδεία. Τα Apple AirPods είναι τα πιο δημοφιλή στην αγορά ασύρματων ακουστικών, οπότε είναι λογικό η Microsoft να θέλει να πάρει ένα κομμάτι από την πίτα της Apple, προσφέροντας μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
blats

δείχνουν όμορφα παντως!!

Tasos Spanos

Ναι ειδικά αυτά όταν παράθυρα όποιος τα βλέπει στα αυτιά σου είναι τέλεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.