Microsoft Surface: Νέα μοντέλα και αξεσουάρ εμφανίστηκαν σε καταστήματα

, Microsoft Surface: Νέα μοντέλα και αξεσουάρ εμφανίστηκαν σε καταστήματα

Η Microsoft ετοιμάζει να ανανεώσει τις συσκευές της σειράς Surface και μάλιστα πολύ σύντομα, με τους πρώτους πωλητές να ανεβάζουν ήδη “κατά λάθος” κωδικούς.

Σε γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα έκαναν την εμφάνιση τους αρκετά νέα μοντέλα Surface. Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου, βλέπουμε μία ανανεωμένη έκδοση του Surface Dock. Η τιμή του ανέρχεται στα 244.18 Ευρώ στην ιστοσελίδα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ενσωμάτωση της θύρας USB Type-C, πέραν των υπολοίπων θυρών και εξόδων εικόνας και ήχου που θα έχει η συσκευή.

Υπόλοιπες καταχωρήσεις

Τα πράγματα όμως γίνονται πιο ενδιαφέροντα και μυστήρια με τις υπόλοιπες καταχωρήσεις. Αρχικά, το Surface Project V φαίνεται να είναι μία οικονομική συσκευή της οικογένειας Surface, με τιμές από 407 ευρώ έως 847 Ευρώ, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα είναι το νέο Surface Go 2, καθώς οι τιμές είναι ανάλογες των πρώτων μοντέλων.

, Microsoft Surface: Νέα μοντέλα και αξεσουάρ εμφανίστηκαν σε καταστήματα

Στις υπόλοιπες καταχωρήσεις, βλέπουμε τα Surface Project T και Surface Project U, τα οποία φαίνεται πως θα είναι τα δύο μοντέλα της σειράς Surface Book 3, με 13.5 και 15 ίντσες αντίστοιχα. Οι τιμές τους του μικρότερου μοντέλου ανέρχονται μεταξύ 1.617 και 2.616 Ευρώ, ενώ για το Surface Book των 15 ιντσών ξεκινούν από τα 2.234 και φτάνουν έως τα 3.441 Ευρώ.

Άλλες αναφορές

Προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο για επεξεργαστή Intel 10ης γενιάς και κάρτα γραφικών NVIDIA της σειράς GTX 16 για το Surface Book 3. Το μικρότερο Surface Go 2 θα τροφοδοτείται στη βασική του έκδοση από Pentium Gold chip της Intel, ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε και έκδοση με Core M επεξεργαστή.

Δυστυχώς οι καταχωρήσεις δεν είχαν εικόνες ή περισσότερες πληροφορίες και κατέβηκαν αμέσως από την ιστοσελίδα. Όλα δείχνουν όμως ότι είμαστε κοντά στην ανακοίνωση των συσκευών.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.