Gear

Microsoft Surface Pro 4 : Έχει πουλήσει σχεδόν 10 φορές περισσότερο από τα Surface Books

Τα στοιχεία δεν είναι επίσημα από τη Microsoft αλλά ήρθαν στην επιφάνεια από στατιστικά δικτύου online διαφήμισης και είναι αποκαλυπτικά για την εγκατεστημένη βάση των Surface της Microsft.

Συγκεκριμένα τα στοιχεία έρχονται από το AdDuplex, ένα δίκτυο διαφημίσεων το οποίο και μας έκανε διαθέσιμα τα στατιστικά για ολόκληρη την οικογένεια Surface της Microsoft. Η μεγάλη έκπληξη λοιπόν έρχεται από το Surface Book το οποίο έχει καταγραφεί ως το 3,6% όλων των συσκευών Surface. Από την άλλη το Surface Pro 4, το οποίο ξεκίνησε να διατίθεται στην αγορά το ίδιο χρονικό διάστημα με το Surface Book, το περασμένο φθινόπωρο στις ΗΠΑ, καταγράφει το εντυπωσιακό 30,9% όλων των συσκευών Surface.

Εξίσου εντυπωσιακό ποσοστό καταγράφει και το Surface Pro 3, το οποιο έχει μερίδιο 33,3%, δηλαδή 1 στα 3 Surface αυτή την στιμγή είναι Surface Pro 3. Το Surface 3 έχει μερίδιο 21,5%, ενώ το Surface Pro 2 έχει μερίδιο 3,9% και το πρώτο Surface Pro έχει μερίδιο αγοράς που φτάνει το 6,9%.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Ιουνίου 2016 18:19

Σχόλια

  • Μα γιατί άραγε;;

    Μόνο 15000 ευρώ κάνει το surface book. Ή μήπως προσφέρει λίγα πράγματα περισσότερα με ούτε καν την τετραπλάσια τιμή;;

  • Το πιο value for money αυτή τη στιγμή είναι τα μεταχειρισμένα Surface Pro 3 με i3. Εντυπωσιακή συσκευή για PC... Το Pro 4 είναι ακόμα καλύτερο, αλλά πολύ τσουχτερό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.