Microsoft, ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι των smartwatches

Απ’ ότι φαίνεται στο επόμενο διάστημα θα δούμε να κορυφώνεται ο ανταγωνισμός στην αγορά των smartwatches. Η Google ετοιμάζει ολόκληρο οικοσύστημα, η Apple εργάζεται πάνω στι iWatch, Samsung έχει κάνει ήδη τα δικά της βήματα και δεκάδες άλλες μικρές εταιρείες έχουν ήδη τις δικές τους φορετές συσκευές. Στο παιχνίδι όμως έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη παίκτης και δεν είναι άλλος από τη Microsoft.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Forbes η μη ανακοινωμένη συσκευή της Microsoft θα συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την υγεία του χρήστη μέρα νύχτα, όπως για παράδειγμα τους καρδιακούς παλμούς και θα είναι συμβατή με Android, iOS και Windows Phones. To design φημολογείται ότι θα είναι κοντά σε εκείνο του Samsung Gear Fit και το έξυπνο ρολόι της Microsoft θα έχει μπαταρία η οποία θα κρατάει δυο μέρες.

Να πούμε πάντως πως η κίνηση της Microsoft να είναι συμβατό με όλες τις πλατφόρμες ίσως είναι το κλειδί στο να αυξήσει τις πιθανότητες να καταφέρει να πετύχει. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε μπορεί να κυκλοφορήσει και που ή ποια θα είναι η τιμή του.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 15:51

Σχόλια

  • Η ms είναι (ή ήταν) μπροστά σε αυτό το παιχνίδι (smartwatches). Το πρώτο smartwatche το έφτιαξε πριν μία δεκαετία σχεδόν.

  • H microsoft είναι (ή ήταν) μπροστά σε αυτό τον τομέα (smartwatches). Το πρώτο που έφτιαξε ήταν μία δεκαετία πίσω που λειτουργούσε μέσω fm κυμάτων. Λεγόταν spot. Τώρα όμως...

  • Δεν μας παρατάτε λέω εγώ με τα smartwathes. Την ώρα θέλουμε να βλέπουμε.

  • το χειροτερο πραγμα που αναπτυσεται ..και μαλιστα απο ολες τις μεγαλες εταιριες ..αχριαστο εντελως

  • @spur η λέξη "αχρείαστο" είναι πολύ ευγενική η σωστή λέξη είναι ΑΧΡΗΣΤΟ!

  • Αυτονομία 2 μέρες; Ευχαριστώ όχι! Ρολόι είναι... Αλίμονο να έχω στο νου μου εκτος από την μπαταρία του κινητού μου και τώρα την μπαταρία του ρολογιού. Μέχρι να βγάλετε smartwatch με αυτονομία ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 βδομάδας (7 μέρες), τα ξαναλέμε!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.