National Geographic 265NE | Γίνε ο επόμενος Καντερές!

Τι να φορέσω σήμερα; Θα φύγουν αργότερα τα σύννεφα, μήπως να κρατάω τελικά την ομπρέλα; Αποκτήστε την 265ne, τη νέα συσκευή του οργανισμού National Geographic η οποία συνδυάζει ρολόι/ ξυπνητήρι και ασύρματο θερμόμετρο εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ο σχεδιασμός της είναι τέτοιος που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε τόσο στο γραφείο σας όσο και ως φορητή συσκευή outdoor στις εξορμήσεις σας.

Το σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, βροχής και αέρα τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο και στέλνει ασύρματα (έως και 45 μέτρα) τα δεδομένα – ενδείξεις για την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία και υγρασία, καθώς και δυνατότητα μετεωρολογικής πρόβλεψης με χρήση εικονιδίων (ηλιοφάνειας, συννεφιάς, βροχής, χιονιού), στη μεγάλη οθόνη αφής του 265NE.

Στην αρχική συσκευασία της θα βρείτε τον δέκτη με την οθόνη αφής, τον αισθητήρας ανέμου και βροχής, CD με το λογισμικό καθώς και ένα καλώδιο USB. Η ενδεικτική τελική τιμή της συσκευής για την ελληνική αγορά είναι 200 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 1 Αυγούστου 2008 8:53

Σχόλια

  • Και εδώ Κρήτη http://www.meronas.gr έχει αέρα από την περασμένη Δευτέρα... και το βραδάκι ψιλή κουβερτούλα!!!
    Το 256NE είναι πολύ super, θα ήθελα να το έχω στο κομοδίνο μου και να το τσεκάρω πριν σηκωθώ κάθε πρωί. Και μόνο να έχεις ένα τέτοιο σύστημα ελέγχου έξω στο μπαλκόνι, σου προσδίδει μια hi-teckιά!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.