Gear

Νέα TWS από τη JBL με ενεργή μείωση θορύβου και τιμή από 149 ευρώ

Η JBL ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στην ήδη μεγάλη γκάμα προϊόντων ήχου της, με τις νέες προτάσεις να ακούνε στα ονόματα Reflect MINI TWS και Live FREE NC+. Οι δύο προτάσεις της εταιρείας προσφέρουν ενεργή μείωση θορύβου και Smart Ambient τεχνολογία για έξυπνη εναλλαγή μεταξύ των modes.

JBL Reflect MINI TWS

Τα JBL Reflect MINI TWS έρχονται με μπαταρία για έως και 7 ώρες συνεχόμενης χρήσης, με τη θήκη τους να προσθέτει επιπλέον 14 ώρες. Η θήκη των ακουστικών φορτίσει μέσω USB Type-C, ενώ προσφέρουν και IPX7 προστασία από νερό και σκόνη. Το κάθε ακουστικό μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από το άλλο, ενώ έχουν και υποστήριξη για τις ψηφιακές βοηθούς Alexa και Google Assistant. Τα JBL Reflect MINI TWS απευθύνονται σε αθλητές, με επιπλέον υποστήριξη για να εφαρμόζουν απόλυτα στο αυτί. Η τιμή τους θα είναι 149 ευρώ και θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο σε μαύρο, άσπρο και μπλε.

JBL Live FREE NC+

Η πιο mainstream πρόταση της εταιρείας, τα JBL Live FREE NC+, απευθύνονται σε όσους θέλουν TWS για καθημερινή χρήση, με πιο κομψό σχεδιασμό. Όπως και τα Reflect MINI, τα Live FREE NC+ προσφέρουν αυτονομία 7 ωρών και έως 21 ωρών μαζί με τη θήκη τους, φορτίζουν ενσύρματα ή ασύρματα, προσφέρουν υποστήριξη Google Assistant ή Amazon Alexa και είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη με πιστοποίηση IPX7. Επίσης, υποστηρίζουν έξυπνο pairing σε συσκευές και έχουν εργονομικό σχεδιασμό. Τα JBL Live FREE NC+ θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο σε μαύρο, άσπρο, μπλε και rose με τιμή 159 ευρώ.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.