Poco x3: Διαρροή hands-on βίντεο και τιμής λίγο πριν την παρουσίαση

Αν και αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, το Poco X3 NFC δε φαίνεται να είναι και το καλύτερο μυστικό της εταιρείας, καθώς ήδη έχουμε δει να περνάει από το GeekBench ενώ ένα hands-on βίντεο από το κανάλι Techvideos TV στο YouTube μας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη συσκευή.

Το εν λόγω βίντεο δεν είναι διαθέσιμο πλέον, όμως o χρήστης @yabhishekhd στο Twitter πρόλαβε να βγάλει screenshot και να μας δώσει όλες τις πληροφορίες. Όπως περιμέναμε, το Poco X3 NFC θα είναι το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 732G, θα έχει τετραπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα 64MP και οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης FHD+, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν είναι κάποια rebranded συσκευή της Xiaomi, αλλά μία εντελώς νέα συσκευή. Επίσης, η οθόνη θα έχει κεντρική οπή για τη κύρια κάμερα, θα έχει MIUI 12 προεγκατεστημένο αλλά και μεγάλη μπαταρία 5.160mAh. Το Poco X3 NFC θα κυκλοφορήσει με τιμή περίπου 190 ευρώ με 6GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Μαζί θα κυκλοφορήσει και μία premium έκδοση στα 225 ευρώ, η οποία υποθέτουμε ότι θα έχει περισσότερη RAM και/ή αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή
Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Σεπτεμβρίου 2020 15:04

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.