Nissan Ultra-Ever Dry, Το πρώτο αυτοκαθαριζόμενο αυτοκίνητο

Η Nissan δοκιμάζει μια πρωτότυπη βαφή νανοτεχνολογίας (Ultra-Ever Dry) για να διατηρείται το μελλοντικό μας αυτοκίνητο καθαρό για περισσότερο χρονικό διάστημα και να μη το αγγίζει η βρωμιά και η σκόνη. Για να αποδείξει όσα υπόσχεται δοκιμάζει την τεχνολογία πάνω σε ένα Nissan Note.

Η Nissan δεν σκοπεύει τουλάχιστον άμεσα να παρουσιάσει μοντέλα με τη συγκεκριμένη τεχνολογία αλλά σκέφτεται να την προσφέρει σαν έξτρα σε μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Απριλίου 2014 19:37

Σχόλια

  • Καμια σχεση δεν εχει να κανει με βαφη.. Το Ultra ever dry ειναι ενα προιον νανοτεχνολογιας που προστατευει ενα πληθος υλικων με αορατη μεμβρανη και ειναι σε μορφη σπρευ.. Υπαρχει πανω απο 2 χρονια!!

  • Βαφή είναι, γιατί και οι βαφές, μεμβράνες-στρώματα δημιουργούν. Απλά είναι υπερυδρόφοβο. Επίσης είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη η εφαρμογή του, απαιτώντας δύο διαφορετικά στρώματα. Γιαυτό τονίζουν ότι είναι βιομηχανικό προιόν

  • Απίστευτο το τι έχουν καταφέρει οι άνθρωποι, αδιαβροχοποιει τα πάντα, ρούχα,κινητά,αυτοκίνητα
    .....δεν υπάρχει....

  • Ενα εξισου ενδιαφερον ηταν και το τι ειχε εφαρμοσει η mercedes πριν απο καποια χρονια που σιγα σιγα αυτοεπιδιορθωνε μικρογρατζουνιες.

    Μακραν το πιο ενδιαφερον νεο που διαβασα στο techblog τους τελευταιους μηνες.

    One plus one και...χα χα. Καθαρο αμαξι τωρα.

    Αμα βρουν κατι και για το εσωτερικο θα παρω nissan. Ακομη και το smartwatch τους.

  • Τέλειο, τελικά η τεχνολογία εχει πάει πολύ μπροστά με μεγάλα άλματα θα έλεγα και σε αυτόν τον τομέα!

  • Παιδιά μην ψαρώνεται έστω και να είναι η βαφή με ανάμιξη αυτού του Ultra Ever Dry ... ή απλά το έχουν περάσει πάνω από τη βαφή. Το προϊόν πωλείται γύρω στα 15 ευρώ σε ένα κατάστημα. Τώρα δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο. (Nano4life Καθαριστικό NANO Τεχνολογίας Car). Δεν είναι μόνο η βαφή....και δείτε και στο youtube εφαρμογές του προαναφερθέντος προϊόντος. Χρόνια Πολλά!

  • βλέπω την ανεργία να αυξάνεται και άλλο τα επόμενα χρόνια. Πάνε και τα πλυντήρια αυτοκινήτων...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.