OnePlus TV: Αποκαλύφθηκαν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά

OnePlus TV, OnePlus TV: Αποκαλύφθηκαν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά

Η πρώτη απόπειρα της OnePlus στον χώρο των smart screen θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα στην Ινδία με όνομα OnePlus TV. Σήμερα, λίστα του Amazon India αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την high-end τηλεόραση.

Η λίστα επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την 55-ιντσών 4K QLED τηλεόραση με Dolby Vision υποστήριξη. Το OnePlus TV θα τροφοδοτείται επίσης από 8 speakers με output στα 50W τα οποία θα υποστηρίζουν Dolby Atmos τα οποία θα προσφέρουν κινηματογραφική εμπειρία.

Άλλες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα υποστηρίζουν ότι η OnePlus θα τροφοδοτήσει την τηλεόραση με το MT5670 SoC της MediaTek σε συνδυασμό με 3GB μνήμη RAM. Το MT5670 SoC αποτελείται από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.5GHz και την Mali-G51 GPU υπεύθυνη για τα γραφικά.

Ο CEO της OnePlus δήλωσε ότι το OnePlus TV θα τρέχει το Android TV της Google. Η σειρά τηλεοράσεων θα υποστηριχθεί με update για τουλάχιστον τρία χρόνια, σύμφωνα με τον Pete Lau.

Η OnePlus θα κυκλοφορήσει αρχικά την σειρά τηλεοράσεων στην Ινδία και έπειτα στην Αμερική, Κίνα και Ευρώπη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.