OnePlus TV: Η τιμή της θα αγγίζει τα 2.000 δολάρια;

OnePlus TV κόστος, OnePlus TV: Η τιμή της θα αγγίζει τα 2.000 δολάρια;

Η πρώτη τηλεόραση της OnePlus θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου αρχικά στην Ινδία και έπειτα σε Αμερική, Ευρώπη και Κίνα. Ο CEO της εταιρείας Pete Lau είχε δηλώσει παλαιότερα ότι το OnePlus TV δεν θα είναι ένα flagship TV killer αλλά θα έχει χαρακτηριστικά και τιμή όπως κάθε άλλη flagship τηλεόραση στην αγορά.

Τώρα αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται από μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει την τιμή της τηλεόρασης. Το κόστος του πρώτου OnePlus TV θα ανέρχεται στα 149.900,00 rupees, περίπου $2000 σύμφωνα με τον leakster, Ice Universe. Η τιμή αυτή απευθύνεται στο 55 ιντσών μοντέλο το οποίο έχει επιβεβαιωθεί παλαιότερα.

OnePlus TV κόστος, OnePlus TV: Η τιμή της θα αγγίζει τα 2.000 δολάρια;

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, γνωρίζουμε ότι το panel θα είναι τύπου QLED και θα έχει ανάλυση 4K. Εσωτερικά αναμένεται να τοποθετηθεί ο MediaTek MT5670 σε συνδυασμό με 3GB μνήμη RAM.

Επιπλέον, ο Pete δήλωσε ότι το Android TV της εταιρείας θα υποστηρίζεται για τουλάχιστον τρία χρόνια με updates και αποκάλυψε το controller. Τέλος, η τηλεόραση θα μπορεί να χειριστεί μέσα από το smartphone ίσως από μία ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

55 άρα 2000$; ΄Αρχισε να καβαλάει καλαμί ;

Lambros

Εεε ρε το καλαμάκι είναι πολύ μεγάλο. Βέβαια δεν περιμένεις κάτι άλλο όταν έχεις κινητό που στοιχίζει 800 €.

Asos206

Χαχα, καλό το αστείο, καβάλησε για τα καλά το καλάμι, η προσγείωση θα είναι ανώμαλη, να είστε σίγουροι.Που πας ρε άγνωστιδη να πουλήσεις με 2000 χωρίς εμπειρία στο χώρο με τη πρώτη φουρνιά? Κοίτα ρε που τους κάναμε μάγκες του πονηρηδιδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.