Αμβούργο: Η πατέντα που αποτρέπει την δημόσια ούρηση

Η πόλη του Αμβούργου (Γερμανία) και συγκεκριμένα η ιστορική περιοχή St.Paul, βρήκε έναν τρόπο να αποτρέψει τους μεθυσμένους τουρίστες και όχι μόνο, από το να ουρούν στους τοίχους των κτιρίων. Ο εμπορικός σύλλογος της πόλης ξεκίνησε να βάφει τους τοίχους με Ultra-Ever Dry, μια υπερ-υδρόφοβη νανο μπογιά που αναπτύχθηκε αρχικά από τη Nissan.

Το αποτέλεσμα είναι όταν πάει κάποιος να ουρήσει ή να ρίξει οποιοδήποτε άλλο υγρό πάνω στον τοίχο, εκείνο επιστρέφει πίσω στον “ιδιοκτήτη” του, καθώς ο τοίχος δεν το απορροφά. Το κακό είναι ότι ο εμπορικός σύλλογος αποφάσισε να βάλει μόνο ελάχιστες πινακίδες που προειδοποιούν για τους επικίνδυνους τοίχους.

Η περιοχή St. Pauli είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διασκέδαση, κάθε χρόνο έχει πάνω από 20 εκατομμύρια επισκέπτες λόγω των δημοφιλών nightclubs και της νόμιμης πορνείας.



Πηγή

Σχόλια

  • Ρε Φώτη Φούσκα, αλήθεια το ρώτησες αυτό; Αν βρέχει, τι; Παντού βρέχει, δεν θα το κάνει μόνο στους τοίχους.

  • Επειδή έζησα κάποιο διάστημα στο Αμβούργο απ όλα τα αίσχη που γίνονται στο Reeperbahn(έτσι είναι γνωστή η συγκεκριμένη περιοχή) το δημόσιο κατούρημα είναι το πιο light. Να φανταστείτε ότι υπάρχουν μόνιμα Ματ σε κατάσταση ετοιμότητας..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.