Playmobil Apple Store Playset, Ζήτα να στο φέρει ο νονός σου!

Ζήσε και εσύ τη συγκίνηση που προσφέρουν οι παρουσιάσεις των νέων προϊόντων της Apple από τον Steve Jobs. Νοιώσε πως είναι να στέκεσαι στην ουρά για ώρες περιμένοντας να αποκτήσεις το ονειρεμένο σου iPad 2 και όταν φτάνεις στο ταμείο να μαθαίνεις ότι εξαντλήθηκε. Απόκτησε τώρα το παιχνίδι Playmobil Apple Store Playset, iPad 2 edition και ζήσε την εμπειρία… από μακριά!

update: Το προϊόν δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Kudos to vpap

Επεξεργάστηκε την 6 Απριλίου 2011 9:04

Σχόλια

  • χαχαχαχα, έλεος, τι άλλο θα βγάλουν; (μήπως είναι κάποιο κόλπο marketing για να προσελκύσει σιγά σιγά και τα μικρά παιδάκια; η apple επενδύει στο μέλλον!)

  • Φίλε Κώστα.... αστείο δεν είναι καθόλου, είναι γελοίο. Εγώ τουλάχιστον το θεωρώ κατάντια.

    Ένα παιχνίδι που μάθαινε και μαθαίνει στα παιδιά την έννοια του οικοσυστήματος και της κοινωνίας, να διδάσκει την "προβατίλα" και οτι είναι ωραίο και "ιν" να στέκεσαι δυο μέρες πριν έξω από ένα κατάστημα μόνο και μόνο για να γίνεις πρώτη μούρη στο YouTube και τις ειδήσεις.... δεν το βλέπω και αστείο.

    Εκ πρώτης όψεως σίγουρα φαίνεται αστείο, όμως δες λίγο παραπέρα....

  • Ε παιδιά, το συγκεκριμένο ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο. Το είπαν την ίδια ημέρα...
    Οπότε...chill out :-)

  • Ναι παιδιά, για αστείο το βάλαμε και εμείς... Πρωταπριλιά ή όχι έχει πλάκα.

  • Για πλάκα μου αρέσει, αλλα οταν ειδα τα παιδικα μου ονειρα με τα πολυποθητα playmobile να αναπαραστούν τον Jobs σε παρουσιαση μου σηκώθηκε η τρίχα.

  • Αληθεια δεν θα κυκλοφορησει; :( Σοβαρα τωρα το ηθελα... :Ρ I know, I know...Fanboyism :-)

  • πόσοι θα απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν ότι είναι αστείο. Ικανούς είχα τους apple "καμμένους" να στήνονται ουρές για το αγοράσουν κι αυτό!

  • εγκώ λέω να κάνουνε και ένα παρόμοιο παιχνίδι με τα στρουμφάκια!
    όπου τον σπιρτούλη να τον κάνει ο Bill Gates (επειδή έχει τα γιαλιά),τον χαχανούλη ο Tim Cook, την στρουμφίτα η Hillary Clinton, τον λιχούδη ο Steve Balmer και τον παπαστρούμφ ο Steve Jobs (μιάς και έχει το μούσι και το μουστάκι!), να πουλάνε τα smartphones γιά smurfphones! στα άλλα στρουμφάκια!
    Εδω τα καλά στρουμφοκινητααά! ελάτε να την στρουμφήξετε στο διαδίκτυο!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.