Polaroid SC1630 Android HD Smart Camera

Με 16 Megapixel κάμερα με 3x οπτικό ζουμ, οθόνη αφής 3.2 ιντσών, Wi-Fi, 3G, μνήμη RAM 512MB και λειτουργικό σύστημα Android με πρόσβαση στο Android Market, η Polaroid SC1630 θα θέλαμε να παίρνει και τηλέφωνα! Όμως δεν μπορεί. Είνια μια εξελιγμένη ψηφιακή φωτογραφική-βιντεκάμερα με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 720p και δυνατότητα άμεσης μεταφόρτωσης στο ίντερνετ μέσα από Wi-Fi ή 3G (δεχεται κάρτες micro SIM).

Η Polaroid SC1630 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Αμερική τον Απρίλιο με τιμή 299 δολάρια. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2012 11:33

Σχόλια

  • μπορω να πω πως ειναι κατι το ωραιο και το κσεχοριστο αλλα δεν περνει ομοσ σιμ αυτο ειναι το κακο..

  • χαζομαρες, δεν ξερουν τι να βγαλουν και βγαζουν οτι να ναι για καινοτομια. Προσπαθηστε να βγαλετε πιο ποιοτικα προϊοντα και αφηστε τα πυροτεχνηματα.

  • Αν έχει και κανα δυο ωραίες εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών και video τότε σίγουρα αξίζει το πάντρεμα….

    Μόνο που θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο οπτικό ζουμ και full HD video….

    Πάντως αν τελικά αποδειχθεί επιτυχημένος συνδυασμός και καθιερωθεί, σίγουρα θα κοιτάξω η επόμενη μηχανή μου να είναι με android….

  • @ Οργκεστ:

    1ον: παιρνει sim καρτα (micro) απλα δεν κανει τηλεφωνικες κλησεις.
    2ον: οταν ποσταρουμε καλο ειναι να κοιταμε λιγο την ορθογραφια μας....για ονομα.....

  • Αν έχει κανονικά τις εφαρμογές του Android Market, είναι τέλειο. Και αρκετά πρωτότυπο, πως τα Walkmans/MP4s/MP5s εξειδικεύονται στην μουσική, αυτό είναι στην κάμερα... ;)

  • Polaroid και να μην τυπώνει την φωτογραφία που τραβάς επί τόπου δεν λέει...
    Άσε που δεν παίρνει τηλ.

  • Ποιος ο λόγος να πάρεις αυτή τη -μετα συγχωρισεως- μ@λ@κι@...? Η Polaroid προσπάθησε να φτιάξει κάτι ανάμεσα σε camera και κινητό που δεν παίρνει τηλέφωνα χωρίς να καταφέρει τίποτα...Ούτε αξίζει για κάμερα και πολύ περισσότερο δεν αξίζει για κινητό που δεν παίρνει τηλέφωνα...Λάθος συνδυασμός και epic fail...

  • Η samsung έβγαλε φωτογραφική που συνδέεται με wifi για να διαμοιράζεις τις φωτογραφίες σου στο δίκτυο κ.α.

    Eίναι αντίπαλος των υλοποιήσεων τύπου ipod touch, galaxy wifi, sony walkman που είναι συσκευές που μόνο τηλέφωνο δεν παίρνουν. Απλώς η πρόταση της polaroid κάνει την διαφορά με το να προσφέρει καλύτερη φωτογραφική, λογικά, από τους άλλους.

  • Ωραίο πράμα κι αν κοιτάξεις λίγο παραπέρα αν καθιερωθεί και η "έξυπνη" φωτογραφική θα φτιάξουν και ολα τα υπόλοιπα τύπου full HD, καλύτερο zoom κτλ που αναφέρουμε και αν μητι άλλο ζητάμε και είναι αναμενόμενα από τις σύγχρονες φωτογραφικές να μας τα έχουν. Εδώ σε αυτό το μαραφετι περισσότερο θα ήθελαν να εντυπωσιάσουν αλλά δεν είναι απαραίτητα κακο... Προσωπικά οταν βλέπω "νέες" κατηγορίες τεχνολογικών προϊόντων πάντα τις βλέπω θετικά...

    Από δικιά μου πλευρά δεν είμαι και πολύ καλός στο θέμα φωτογραφία, απλώς μ αρέσει να απαθανατιζω της όμορφες στιγμές και τα αξιόλογα τοπία κτλ, για ευκολία στο να μοιράζομαι γρήγορα τις φώτο είτε σε δικιές μου συσκευές (πχ κινητό) είτε φίλων, ωραίο θα ήταν να είχε την δυνατότητα με αποστολή με Bluetooth... (αν δεν έχει)

  • Μιας και μου ηρθε αργα το newsletter εχω να σας πω αρκετα ευχαριστα νεα και να μη προτρεχουμε πριν το τελικο προιον! Ως φωτογραφος το να εχω μια καμερα στη τσαντα μου που ειναι και κινητο ειναι μεγαλο bonus και ας μη το χρειαστω ποτε!!
    Με λιγα λογια τα στοιχεια που υπαρχουν ειναι πως εχει android 2.3 και θα ερθει με 4 :)
    Τρεχει στα 800Mhz με 512 ram αν και φημες λενε πως θα ερθει με 1gb!! KAI ΝΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!! Βγαινει και σε αλλα χρωματακια(για κοπελλα και ετσι) δειτε και εδω να χαρειτε!!!https://www.photographybay.com/2012/01/11/polaroid-sc1630-hands-on/#more-26642

  • Δεν θα ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΟΝΟ είναι σκέτη camera με android λειτουργικό.
    Όποιος ψάχνει φωτογραφική μηχανή με οπτικό ζουμ x3 και τηλέφωνο είναι και GSM πας Panasonic που είναι και μονόδρομος αλλά δεν είναι smartphone έχει κλειστό λειτουργικό.

    https://www.mobile-phonereviews.com/panasonic-lumix-phone-p-05c/

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.