RAZER Project Fiona, Concept PC Gaming Tablet [video]

To Project Fiona που μας έκρυβε η εταιρεία κατασκευής gaming αξεσουάρ RAZER αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για ένα tablet με επεξεργαστή Intel Core i7 Ivy Bridge και Windows 7 σχεδιασμένο για PC games! Αρκετά PC games που κυκλοφορούν ήδη είναι συμβατά με το Project Fiona (εμφανίζονται κάποια στο βίντεο που ακολουθεί) και η RAZER θα δώσει κίνητρα στα gaming studios για ακόμα περισσότερους τίτλους μελλοντικά.

Η τιμή του RAZER Project Fiona σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της κατασκευάστριας εταιρείας, θα κυμανθεί κάτω από τα 1000 δολάρια Αμερικής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2012 12:07

Σχόλια

  • Εντάξει δε παιζει ενα ipad των 900 ευρω ή ενα ultrabook των 1000+ ευρώ να προσφέρουν περισσότερα και εκει πονταρει το project,θα εχει το νεο hd4000 τσιπάκι;

  • Ελεγα καλο μεχρι που ειδα τιμη και το τιτλο coh...fail και παλι fail. Δε μπορω κανα σοβαρο gamer που να θελει να παιξει coh χωρις ποντικι...

  • Φοβερό υβρίδιο! Σίγουρα θα δούμε πολλά τέτοια στο μέλλον αφού τα φορητα δεν θα αντέξουν κι άλλη γενιά. Προς το παρόν με τέτοια τιμή είναι απλησιαστο οπότε θα αρκεστουμε στο psvita.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.