Quest Nano PC ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Quest Nano PC ένα πραγματικό υπόλογιστή τσέπης με βάρος 49 γρ. και τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, μνήμη RAM 2GB και λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 with Bing που αναβαθμίζεται δωρεάν σε Windows 10. Το Nano PC είναι ουσιαστικά ένα HDMI stick με όλες τις απαραίτητες υποδοχές σύνδεσεις και τα ασύρματα πρωτόκολλα.

Το Quest Nano PC θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα You.gr με τιμή 149 ευρώ. Απολαύστε το unboxing video και κάντε υπομονή μέχρι να δουλέψουμε μερικές μέρες μαζί του και να επανέλθουμε με το hands-on review.

Επεξεργάστηκε την 16 Σεπτεμβρίου 2015 19:30

Σχόλια

  • Κώστα για "ξεζούμισε το" να δούμε αξίζει; Τώρα για 150€ ούτε πολλά αλλά ούτε και λίγα αλλά αν μπορείς να ανοίγεις τον chrome π.χ. και το office ταυτόχρονα και δεν κολλάει το σύμπαν και γενικά ρολάρει σωστά, έ τότε αξίζει.

  • Με 70 ευρώ θυμάμαι είχα πάρει πριν κανα χρόνο 4core/2GB Ram hdmi στικάκι με android kai κάνεις παπάδες. Τώρα τα βρίσκεις πολύ πιο φτηνά για όσους το ψάξουν, εκτός αν θες οπωσδήποτε Windows αλλά πιστεύω δεν είναι για πολλά το συγκεκριμένο στικάκι ειδικά με την Intel HD Graphics (που τραβάει μνήμη απτη ram).

  • Η εγγύηση είναι 2 χρόνια, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Πήγαν και γράψαν 1, μήπως και κάποιος που δεν γνωρίζει το φάει ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.