Gear

Realme TV Stick: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Πριν από λίγο καιρό η Realme κυκλοφόρησε το Smart Google TV Stick στην Ινδία και από ότι φαίνεται το επόμενο βήμα της εταιρείας είναι να το φέρει και στην Ευρώπη.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από επίσημο εκπρόσωπο της Realme, ο οποίος αποκάλυψε πως το stick θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές – 4K TV Stick και 2K TV Stick-, αναφερόμενος στη μέγιστη ανάλυση ροής 2K και 4K.

Τα stick αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο, με την τιμή για το μοντέλο 2K να ανέρχεται σε 54,99 € ενώ για την έκδοση 4K σε 69,99 €.

Το Smart Google TV Stick είναι σαν ένα πιο προηγμένο Chromecast με θύρες HDMI και microUSB, 8 GB εσωτερικής αποθήκευσης και ειδικό τηλεχειριστήριο.

Επεξεργάστηκε την 11 Νοεμβρίου 2021 15:55

Σχόλια

  • 'Oσο στοιχίζει μισή (φθηνή) smartTV θέλει η realme για το usb ...μάλιστα!
    Για πάρτε το αλλιώς βρε παιδιά

    • Εαν ειναι να παρεις τηλεοραση 24" (διοτι οντως μονο αυτες κοστίζουν 120€) τοτε το Realme TV Stick δεν είναι για σενα. Ασε που ουτε 2k δεν υποστηρίζουν...

      • Όχι φίλε μου, μη γαντζώνεσαι στην κυριολεξία και μη στραγγαλίζεις τα ποσά για να σου βγει. Μια 32" smart φθηνή βρίσκεις με 175,00€ Ελλάδα ή 160,00€ από κινέζικη αποθήκη στας Ευρώπας.
        Πόσο κάνει 2Χ69;
        Τώρα αν εσύ βρίσκεις ποιο συμφέρον να πάρεις 2 usb Realme για να "αναστήσεις" 2 πεθαμένες παλιές με ανάλυση τηλεφώνου ...πάρε τα.
        Εγώ λέω να πάρω μια 32" smart Κινεζιά του 2021. Φαντάζομαι και όλοι οι υπόλοιποι...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.