Ρώσικο “Unboxing” σε μαϊμού iPhone [video]

Έχετε δει ποτέ Ρώσους να κάνουν unboxing; Σίγουρα υπάρχουν και απλούστεροι τρόποι για την καταστροφή ψεύτικων smartphones αλλά η μέθοδος που επιλέχθηκε από το δικαστήριο στην περιοχή Αμούρ της Ρωσίας ήταν η εξης, αρχικά τα πατάμε καλά χρησιμοποιώντας μια μπουλντόζα και στη συνέχεια καίμε ότι έχει απομείνει.

Ένας Κινέζος κρίθηκε ένοχος για λαθρεμπόριο 127 ψεύτικων iPhone 4 και 4S, αξίας περίπου $36.500 και η αστυνομία, προκειμένου να πέσουν ξανά σε “λάθος” χέρια, χρησιμοποίησε στη συνέχεια μια μέθοδο που συνήθως έβρισκε εφαρμογή στα πειρατικά CDs.

Διάσπαρτα στο έδαφος, συνθλίβονται από έναν εκσκαφέα μπροστά σε συγκεντρωμένο πλήθος μαρτύρων και εκπροσώπων του δικαστηρίου και στη συνέχεια τα κομμάτια που έχουν απομείνει καίγονται σε ένα κοντινό λεβητοστάσιο. Και η όλη εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε προς γνώση και συμμόρφωση.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι τα τηλέφωνα ήταν γνήσια, αλλά δεν είχε κανένα έγγραφο για να το αποδείξει. Η τιμωρία του; Ένα πρόστιμο των $65…!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιανουαρίου 2013 21:43

Σχόλια

  • Mα καλα θα τρελαθουμε τελειως?? Τα κινητα τι φταινε?? Αυτα τα κινητα καποιοι ανθρωποι δουλεψαν και σπαταλησαν χρονο για να τα φτιαξουν!!! Ας βαζανε αυτον που τα πουλαγε και ολους τους παρατρεχαμενους φυλακη και ας εδιναν τα κινητα σε ανθρωπους που δεν ειχαν δυνατοτητα να αγορασουν κινητο!!ΕΛΕΟΣ δλδ!!
    (Σορυ για το μεγαλο ποστ)

  • Μαϊμού είναι. Δείτε στο 2:49 τα ακουστικά. Δεν είναι τα Original ακουστικά αυτά. Όπως επίσης και σε μερικά σημεία του βίντεο όπως και στην τελευταία εικόνα εδώ φαίνεται ότι η οθόνη είναι ψεύτικη.

  • Tι εννοούν ψεύτικων? Δεν άνοιγαν, ήταν πλαστικά ή ήταν μούφα?
    Γιατι φαινόταν τέλεια. Και τι διαφορά να έιχαν απο τα κανονικά?

  • Και πως γίνεται να ισχυρίζεται τότε ο άλλος να λέέι οτι είναι αληθινά?
    οτι να ναι οι κινέζοι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.