Gear

Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy Watch4 Black Yak Edition

Το Samsung Galaxy Watch4 είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και σε πολλές εκδόσεις συμπεριλαμβανομένων των Thom Browne Edition, Bespoke Edition, Maison Kitsune Edition, PXG Golf Edition και Wooyoungmi Edition. Τώρα έρχεται και μια ακόμα, το Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition.

Η Samsung συνεργάστηκε με το νοτιοκορεάτικο brand outdoor ρούχων Black Yak, που έδωσε και το όνομά του στο limited edition wearable. Το smartwatch απευθύνεται σε ορειβάτες και υποστηρίζει τις φιλικές προς το περιβάλλον καμπάνιες του brand.

Το Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition διατίθεται σε μεγέθη 40mm και 44mm και διαθέτει μια ειδική πρόσοψη που αλλάζει χρώμα από κόκκινο σε πράσινο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος (12:00 έως 13:00) όταν καταναλώνονται προϊόντα μιας χρήσης, χρησιμεύοντας ως υπενθύμιση για τον καθαρισμό των σκουπιδιών.

Αυτό σχετίζεται με την εκστρατεία Green Yak της Black Yak, η οποία περιλαμβάνει την εκστρατεία PlustIC (portmanteau of Plus and Plastic) για την ανακύκλωση φιαλών PET και την εκστρατεία Clean Mountain που προωθεί την απόφραξη (μάζεμα σκουπιδιών κατά τη διάρκεια του τζόκινγκ).

Επιπλέον, το Galaxy Watch4 Black Yak Edition διαθέτει λειτουργίες ορειβασίας και πεζοπορίας, ενώ δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης της διαδρομής με GPS. Παρέχονται επίσης πληροφορίες για το υψόμετρο.

Η έκδοση 40 χιλιοστών του Samsung Galaxy Watch4 Black Yak Edition κοστίζει 210 ευρώ και το μοντέλο 44 χιλιοστών στα 230 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα από τις 15 Ιουνίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Samsung, με το πακέτο λιανικής να περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό λουράκι Black Yak, Black Yak τσάντα ποτηριού και ένα κουπόνι έκπτωσης 40% σε προϊόντα Black Yak.

Η Samsung είπε ότι το Galaxy Watch4 Black Yak Edition είναι ένα προϊόν για έξυπνες υπαίθριες δραστηριότητες και βιώσιμες φιλικές προς το περιβάλλον αξίες και σχεδιάζει να συνεργαστεί με την Black Yak στο μέλλον σε διάφορα project.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.