Gear

Samsung Galaxy Tab S7+: Πέρασε από το Geekbench με Snapdragon 865 και 6GB RAM

Ξέρουμε ήδη ότι η Samsung ετοιμάζει αρκετές νέες συσκευές για να παρουσιάσει τους επόμενους μήνες, από τη ναυαρχίδα Note 20+ μέχρι τις ανανεωμένες foldable προτάσεις της. Όμως, περιμένουμε και την απάντηση της εταιρείας στο νεότερο iPad, που θα έρθει με το Galaxy Tab S7+.

Το επερχόμενο tablet της Samsung, με την ονομασία μοντέλου SM-T976B, πέρασε από το Geekbench, δίνοντας μα τις πρώτες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του. Στο εσωτερικό της συσκευής φαίνεται πως θα είναι ο οκταπύρηνος Snapdragon 865, ο οποίος θα συνοδεύεται από 6GB μνήμη RAM. Το Galaxy Tab S7+ έφτασε τους 4.277 πόντους στο single-core test και 13.286 πόντους multi-core test.

Το τελευταίο στοιχείο από το Geekbench είναι πως η συσκευή θα τρέχει Android 10, αν και είναι κάτι που περιμέναμε. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε από πηγές πως θα υπάρχουν δύο μοντέλα της σειράς, ένα 12.4 ιντσών και ένα 11 ιντσών. Τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις WiFi και 5G. Επίσης, περιμένουμε όλη η σειρά Galaxy Tab S7 να κυκλοφορήσει με υποστήριξη S-Pen, όπως έγινε και με τη σειρά Galaxy Tab S6.

Αυτό που θα ξεχωρίζει το Galaxy Tab S7 με το κορυφαίο Galaxy Tab S7+ φαίνεται να είναι ο ρυθμός ανανέωσης και η μπαταρία. Όπως στη σειρά S20, το Galaxy Tab S7+ αναμένεται με ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 120Hz και μπαταρία 10.090mAh, ενώ το μικρότερο μοντέλο θα μείνει στα 60Hz με 7.760mAh μπαταρία. Βέβαια, τα παραπάνω παραμένουν φήμες, οπότε περιμένουμε την ανακοίνωση των συσκευών για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 9:14

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.