Samsung Galaxy Tab S7: Renders από την απλή έκδοση και live φωτογραφίες από το Plus μοντέλο

, Samsung Galaxy Tab S7: Renders από την απλή έκδοση και live φωτογραφίες από το Plus μοντέλο

Μπορεί να μας χωρίζει λιγότερο από ένας μήνας από την παρουσίαση τους, όμως οι διαρροές συνεχίζονται για τα επερχόμενα Galaxy Tab S7 και Galaxy Tab S7+, αυτή τη φορά και με live φωτογραφίες!

Μέσω της βάσης δεδομένων της Safety Korea βλέπουμε για πρώτη φορά το Galaxy Tab S7+, τόσο από μπροστά όσο και από πίσω. Η συσκευή έχει πλάτος 280 χιλιοστά και ύψος 185 χιλιοστά με μικρά bezel περιμετρικά για tablet, επαληθεύοντας της πληροφορίες για οθόνης 12,4 ιντσών. Σε σύγκριση, οι διαστάσεις του Galaxy Tab S6 ήταν 244.5×159.5 με οθόνη 10,5 ιντσών.

, Samsung Galaxy Tab S7: Renders από την απλή έκδοση και live φωτογραφίες από το Plus μοντέλο

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το διπλό σύστημα κάμερας πάνω δεξιά σε κάθετη διάταξη, με έναν αρκετά μεγάλο χώρο από κάτω όπου θα τοποθετείται το S-Pen. Επίσης, υπάρχει εμφανές το brand της AKG, που σημαίνει ότι το επερχόμενο tablet θα προσφέρει εξαιρετικό ήχο, σε συνεργασία με την AKG.

, Samsung Galaxy Tab S7: Renders από την απλή έκδοση και live φωτογραφίες από το Plus μοντέλο

Επιπλέον, ο @Evleaks μας έδωσε μία πρώτη ματιά και στο βασικό μοντέλο της εταιρείας, το οποίο θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το Plus μοντέλο, αλλά φαίνεται πως θα έχουν ίδια εμφάνιση. Τα Galaxy Tab S7 και S7+ αναμένεται να κυκλοφορήσουν με επεξεργαστή Snapdragon 865, οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, διπλή κάμερα 13MP και 5MP και μπαταρία 7.760mAh και 10.090mAh αντίστοιχα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.