Samsung Galaxy Watch 6 και Watch 6 Classic: Εμφανίζονται σε λεπτομερή renders

Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 6 και Watch 6 Classic: Εμφανίζονται σε λεπτομερή renders

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου θα φιλοξενηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας η εκδήλωση Unpacked για την αποκάλυψη των Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5. Eκεί θα γίνουν επίσημα και τα Galaxy Watch 6 και Galaxy Watch 6 Classic.

Τον περασμένο μήνα, είδαμε το Galaxy Watch 6 Classic, το οποίο έχει πλέον εμφανιστεί σε επίσημες εικόνες με το Watch 6, δείχνοντας τα smartwatches σε διαφορετικά χρώματα.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το Samsung Galaxy Watch6 θα κυκλοφορήσει σε ασημί, μαύρο και μπεζ σε δύο μεγέθη – 40mm και 44mm. Το Samsung Galaxy Watch 6 Classic, από την άλλη πλευρά, θα διατίθεται σε μεγέθη 43 mm και 47 mm σε μαύρο και ασημί. Ωστόσο, ίσως γίνει διαθέσιμο σε περισσότερα χρώματα αργότερα.

Η Samsung χρησιμοποίησε το Sapphire Crystal Glass και για τα δύο μοντέλα, ενώ θα έχουν 5 ATM αντοχή στο νερό και συνδεσιμότητα LTE. Οι εικόνες που κοινοποιήθηκαν από την πηγή αποκαλύπτουν ότι το μοντέλο 40 χιλιοστών του Galaxy Watch6 με συνδεσιμότητα LTE θα έχει κωδικό μοντέλου SM-R935F, ενώ η έκδοση 44 χιλιοστών SM-R945F. Η παραλλαγή 44 χιλιοστών χωρίς συνδεσιμότητα LTE θα έχει τον αριθμό μοντέλου SM-R940.

Η έκδοση 43 χιλιοστών του Galaxy Watch 6 Classic με και χωρίς συνδεσιμότητα LTE θα έχει ονομασίες μοντέλου SM-R955F και SM-R950, αντίστοιχα.

Τα Watch6 και Watch6 Classic θα τροφοδοτούνται από το Exynos W930 SoC, με το μοντέλο Classic να διαθέτει φυσική περιστρεφόμενη στεφάνη. Τα σημερινά renders δείχνουν επίσης το Classic μοντέλο με δερμάτινα λουριά και κανονική πόρπη με καρφίτσα, ενώ οι εικόνες που διέρρευσαν προηγουμένως το έδειχναν με λουράκι σιλικόνης και μαγνητικό κούμπωμα.

Η Samsung είπε ότι η εκδήλωση Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ημερομηνία. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.