Gear

Samsung Galaxy Watch Active: Έρχεται η πρώτη αναβάθμιση

Η πρώτη αναβάθμιση των Samsung Galaxy Watch Active, είναι γεγονός και στόχος της είναι, η βελτίωση συγκεκριμένων λειτουργιών των συσκευών.

Η μικρή (μόλις 13,83MB) αλλά σημαντική αναβάθμιση των Samsung Galaxy Watch Active, έρχεται με την ονομασία R500XXU1BSD3 / R500OXA1BSD3. Σκοπός της είναι, να βελτιώσει τον αλγόριθμο που ευθύνεται για την φόρτιση της μπαταρίας. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να προχωρήσετε σύντομα στην αναβάθμιση του Galaxy Watch σας.

Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, το Galaxy Watch Active θα συνεχίσει να “τρέχει” το Tizen 4.0.0.3. Για να προχωρήσετε, πρέπει να πάτε στην εφαρμογή Galaxy Wearable του κινητού σας. Στην συνέχεια να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις, να επιλέξετε το About Watch και στην συνέχεια το Download Updates Manually.

Τα νέα Galaxy Watch Active, κάνουν καταγραφή της πίεσης του αίματος, του χτύπου της καρδιάς και τα επίπεδα stress. Έχουν 39 επιλογές για να διαμορφώνετε κατάλληλα τις δραστηριότητeς σας, GPS/GLONASS, είναι αδιάβροχα στα 5ATM, ενώ η οθόνη τους είναι από το υλικό Gorilla Glass 3, με διαστάσεις 1.1″ 360×360 AMOLED. Ο επεξεργαστής είναι Exynos 9110, η μνήμη είναι 768 RAM με αποθηκευτικό χώρο στα 4GB και η μπαταρία είναι 230 mAh.

Η αναβάθμιση για την ώρα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως εντός των επομένων ωρών, θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.