Samsung Gear 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο έξυπνο ρολόι χειρός Samsung Gear 2 με οθόνη αφής Super AMOLED 1.63″, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 2 Megapixel και λειτουργικό σύστημα Tizen, ιδανικό σύντροφο για το Samsung Android smartphone ή tablet σας. Δείτε το βίντεο.

Το Samsung Gear 2 έχει τιμή 299 ευρώ και αυτή τη στιγμή είναι συμβατό με τα μοντέλα Samsung Galaxy S5, Galaxy Grand 2, Galaxy Note 3, Galaxy Note 3 Neo, Galaxy Note 2, Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 mini, Galaxy Mega 6.3, Galaxy Mega 5.8, Galaxy Note 10.1 (2014 Edition), Galaxy NotePRO (12.2), Galaxy TabPRO (12.2/10.1/8.4).

Επεξεργάστηκε την 1 Μαΐου 2014 19:25

Σχόλια

  • Καλησπέρα, μόλις το αγόρασα (samsung gear 2) και μπορω να πω ότι είναι ότι περίμενα και ακόμη παραπάνω, σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά είναι ένα αρκετά αξιόλογο smartwatch

  • Κώστα μου πολύ ωραία παρουσίαση έχω το 1 και οι διαφορές τους δεν είναι πολλές σαν ρολόι είναι πιο όμορφο και πιο ποιοτικό επειδή έχω βάλει άλλη έκδοση (το είδα από εσάς ) έχω πολυυυ περισσότερες επιλογές θα στο δείξω από κοντά επίσης στις ειδοποιήσεις υπάρχουν οι περισσότερες ειδοποιήσεις που πραγματικά σου δίνει την επιλογή να μαρκάρεις σε όσες εφαρμογές ίντερνετ που έχεις να λαμβάνεις ειδοποίηση κάτι που έγινε μια τελευταία αναβάθμιση οπού την θεωρώ και την πιο σημαντική η μπαταρία του με κρατάει 5 μέρες αρκεί να μην συνδεθώ με ίντερνετ εκεί πέφτει αρκετά γρήγορα (το πολύ 1.5 ωρα) θέλει μεγαληηηη προσοχή το αλουμίνιο χαραζεται υπάρχει όμως μεμβράνη το έχω περίπου 7 μήνες και το έχω ψάξει αρκετά συνδεδεμένο με note3

  • Κώστα μπράβο για το hands on ! Μία ερώτηση έχω. Μπορεί να συνδεθεί με bluetooth ακουστικό ούτως ώστε όταν καλείς από το ρολόι να μην ακούγετε σε ανοιχτή ακρόαση ? Ευχαριστώ !

  • jonjon, Ναι πάει πολύ καλά.

    giannaras, Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

    Βασίλης, Όχι γιατι ήδη εχει συνδεθεί με το κινητό ή το tablet.

    ΘΕΟΦΙΛΟΣ, Ναι έχει δόνηση, το αναφέρουμε στο βίντεο.

  • Μπορείς να συνδέσεις και το smartwatch και Bluetooth ακουστικά ταυτοχρονα ώστε να ακούς μουσική από αυτά ;

  • Μιχάλης, Αυτό έχει να κάνει με το κάθε smartphone ή tablet ξεχωριστά, όχι με το Gear 2.

  • Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι, στο αμάξι μου έχω σύστημα bluetooth, κάθε φορά που έμπαινα μέσα συνδεόταν αυτόματα στο αμάξι, αλλά όταν με πήραν τηλέφωνο χτύπησε και το ρολόι και μου έδειξε ποιός ήταν και στο αμάξι κανονικά που μίλησα. Για μουσική δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

  • Αν ανατρέξετε στα βίντεο που μας έχει βάλει ο Κώστας θα δείτε ένα με ένα σπάσιμο σχετικά εύκολο (nova) το ρολόι αποκτά μενού τηλεφώνου ιδίως στις ρυθμίσεις επίσης αποκτά ιντερνετ από το τηλέφωνο πάντα όπου συνδέεσαι με το Google και κατεβάζεις οποία εφαρμογή θες δεν προτείνω πολλές για έχουμε μόνο 4g και θέλει περίπου 1.5 αέρα το προτείνει και ο χακερ στο βιντεο άλλα το είδα και εγώ και ναι μετά μπορείς να συνδέσεις bluetooth από το ρολόι σε ακουστικό το έκανα αλλά τρώει μπαταρία είναι απλό όταν μπορείς μιλάς από το ρολόι όταν δεν θες να σε ακούσουν από το τηλέφωνο επίσης σημαντικό η nova σου δίνει την επιλογή να κάνεις ακριβώς ότι κάνεις στην επιφάνεια εργασίας σύντομη κλήση φόντο σελιδοδεικτες τα πανταααα

  • Κώστα περιμένουμε και ενα review με το Gear Fit για να δούμε ποιο gadgetακι θα πάρουμε τελικά. Το μόνο που θέλω να δεις είναι αν εχει ακρίβεια το HR και το Step Counter όταν τρέχεις. Είναι κάτι το οποίο πολλοί θα το χρησιμοποιούν σε γυμναστήρια και θα θέλουν να ξέρουν αν μπορεί να είναι χρήσιμο.

    Thanx

  • @KostasVlaxakis κάνεις λάθος. Μπορεί κανονικότατα να συνδεθεί με bluetooth ακουστικό, πήγαινε στις ρυθμίσεις, κάτω απ την οθόνη έχει το bluetooth...πάτα στο ''σετ ακουστικού'' και κάνε αναζήτηση.

  • ...Το ρολόι μέσω του δικού του bluetooth αναζητά το ''σετ ακουστικού'' κι οχι η συσκευή οπως αναφέρεις πιο πάνω

  • Το ειδα σημερα μαζι με το gs5. Ενταξει δεν με νοιαζουν πολυ αυτα. Καλο gadgetaki αλλα τωρα τι να το κανεις αν θες να φορας ρολοι ωραιο και στυλατο. Τουτο δω καλο ειναι αλλα.. Ασε που βρισκω αχρειαστη την χρηση ενος smartwatch. Ποσο always connected μπορει να ειναι ενας ανθρωπος;

  • Σε ρώτησα Μιχάλη γιατί εγώ έχω το ένα και δεν έχει αυτήν την επιλογή που έχεις εσύ μετά την nova κάνω τα πάντα

  • Καλημέρα και από μένα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι με τα άλλα κινητά συνεργάζεται ? Έχω το z1 τις Sony και αν ναι πλήρως η όχι?

  • Κώστα επειδή είμαι καινούργιος στα έξυπνα ρολόγια ο φορτιστής που μπαίνει

  • Καλά παιδιά πιστεύω ότι τον πρώτο καιρό που θα το πάρεις θα έχεις την ίδια αντιμετώπιση από τον κόσμο όπως όταν αποφασίσεις να ξυρίσεις το κεφάλι σου θα σε κητάνε με μισώ μάτι.

  • σε πισινα για 1-2 ωριτσες κολυμπι , αντεχει η θα περιμενουμε το επομενο μοντελακι?

  • Να ρωτησω, μηπως ξερει κανεις! Δέχεται και κλησεις απο το viber? Μπορεις να απαντησεις απο κει δλδ???

  • Καλησπέρα κώστα ψαχνω απεγνωσμενα ενα smartwatch για iphone ποιο κατα την γνωμη σου ειναι το καλυτερο εκτος απο το iwatch? ξέρεις ποια αλλα smartwatch συνεργάζονται?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.