Gear

SanDisk Extreme: Επίσημα η πιο γρήγορη microSD 256GB στον κόσμο

H Western Digital, η μητρική της SanDisk, ανακοίνωσε μια νέα microSD, την οποία χαρακτηρίζει την πιο γρήγορη 256GB κάρτα microSD στον κόσμο. Η κάρτα έχει στόχο να χρησιμοποιηθεί για εγγραφή και αποθήκευση 4K video από smartphones, drones, action cameras κ.α.

Η 256GB SanDisk Extreme microSDXC UHS-I (όπως είναι το πλήρες όνομά της) δεν είναι η πρώτη 256GB microSD, η Samsung έχει παρουσιάσει την δική της πρόταση, η οποία είναι λίγο πιο αργή από την SanDisk.

Η SanDisk Extreme δίνει ταχύτητες μεταφοράς και εγγραφής έως και 100MB/s και 90MB/s, αντίστοιχα. Μπορεί να μεταφέρει μια full HD ταινία σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα.

Ανακοινώθηκε και μια δεύτερη λίγο πιο οικονομική έκδοση, η 56GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition με transfer speed έως 95MB/s, ενώ δεν γίνεται αναφορά στην ταχύτητα εγγραφής. Και οι δυο είναι αδιάβροχες, ανθεκτικές στις πτώσεις, στις ακραίες θερμοκρασίες και τις ακτίνες-X.

Όσο για τις τιμές, η 256GB SanDisk Extreme microSD κοστίζει 199.99 δολάρια και θα γίνει διαθέσιμη μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, ενώ η Premium Edition θα γίνει διαθέσιμη τον Αύγουστο με τιμή 149.99 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • Σούπερ φαίνεται. Και καλή η τιμή και σίγουρα θα ακολουθήσουν και προσφορές στο μέλλον. Εγώ βεβαια με 128 γίγα ειμαι καλυμμένος για αρκετά χρόνια αλλά ο χώρος σε κινητό και τάμπλετ ειναι Never enough που λέμε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.