Sony Bloggie 3D MHS-FS3 βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τη Sony Bloggie 3D, την πρώτη 3D ψηφιακή βιντεοκάμερα τσέπης με δύο φακούς και δυνατότητα λήψης τόσο 3D βίντεο όσο και 3D φωτογραφιών. H Bloggie 3D αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στα μέσα Ιουνίου με τιμή κοντά στα 300 ευρώ. Δείτε το βίντεο παρουσίαση.

Sony Bloggie 3D MHS-FS3
Βίντεο: Full HD 3D έως και 2 ώρες, Full HD 2D έως και 4 ώρες
Φωτογραφίες: 2 Megapixel 3D, 5 Megapixel 2D
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Οθόνη: 2,4 ιντσών 3D
USB, mini HDMI

————————————————————————————————————————————

Δείγμα 3D βίντεο. Για να δείτε το βίντεο 3D φορέστε τα χάρτινα γυαλιά 3D με την κόκκινη και μπλε ζελατίνα. Αν δεν έχετε ζητήστε από το video club της γειτονιάς σας, δεν θα σας πάρουν χρήματα. Επίσης αν έχετε τηλεόραση 3D μπορείτε να συνδέσετε τον υπολογιστή σας και να δείτε το βίντεο από εκεί. Αν έχετε απορίες διαβάστε το FAQ του YouTube.




Επεξεργάστηκε την 1 Ιουνίου 2011 10:37

Σχόλια

  • Δεν διεκδικεί δάφνες σχεδίασης αλλά από video μια χαρούλα,αξίζει όμως το αποτέλεσμα?

  • Γιώργος, εννοείς στην οθόνη της κάμερας? Ναι βλέπει 3D χωρίς γυαλιά, όπως στο Nintendo 3DS.

    alex, το αποτέλεσμα το βλέπεις από μόνος σου! Δες επίσης και πιο κοντινά πλάνα στο 3D hands-on βίντεο του HTC Flyer.

  • Πολύ καλή αίσθηση του βάθους ειδικά στο σημείο που γυρνάς την κάμερα εγκαρσίως του δρόμου και φαίνονται τα ταξί στη σειρά αλλά παρατήρησα αρκετά "κρατήματα" στις άκρες του βίντεο. Φταίει η κάμερα ή το πρόγραμμα κωδικοποίησης σε flash ;Τεσπα δεν με ενθουσιάζει το 3D τουλάχιστον όπως είναι τώρα με τα γυαλιά. Έχει πάντα μειωμένη φωτεινότητα σε σχέση με τα απλά βίντεο και είναι κουραστικό. Αν δε βγούνε μεγάλες και φτηνές 3d οθόνες που δεν χρειάζονται γυαλιά δεν πρόκειται να προβώ σε σχετικές αγορές. Πάντως για τους fan του είδους νομίζω πως είναι πολύ καλή πρόταση.

  • Κώστα, αν έβαζες τα γυαλιά κοντά στην κάμερα, κάπως, δεν βλέπαμε και εμεις το 3D;; :/

  • Όχι γιατί η κάμερα είναι ένα "μάτι" και για να δούμε 3D χρειαζόμαστε 2 μάτια....

  • Πολύ καλη την έχω και εγώ :) Εϊναι απίθανη στην SAMSUNG D8000 Smart TV μου :)

  • Ρε παιδια δεν καταλαβαινω την ταση της εποχης να οδεύουν όλα στις 3 διαστάσεις! δεν πιστευω πως υπαρχει κατι καλυτερο απο το Full HD 1080p!

  • Dimitris91 συμφωνω.ωραιο το 3d αλλα για να το ευχαριστηθεις πρεπει να σκασεις χοντρο πακετο

  • Έχει έρθει στο πλαίσιο https://goo.gl/hXRgh και είναι διαθέσιμη στα 300 ευρώ.
    Εμένα δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα μπορώ να πω.....ειδικά το ¨κανονικό¨ βίντεο σε Full HD δεν είναι τόσο "καθαρή" ,καλύτερη είναι η άλλη που κάνεις τα hands on.

    • Marios Basileiou, Πάντα εδώ στο Techblog σε ότι αφορά τη διαθεσιμότητα και τη τιμή των προϊόντων που παρουσιάζουμε, αναφέρουμε τα επίσημα στοιχεία που προέρχονται από τις ελληνικές αντιπροσωπείες και τους επίσημους διανομείς για να υπάρχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους.

      Σε ότι αφορά το βίντεο, αυτό δεν είναι για 2D ! Το youTube μπορεί να σου δίνει τη δυνατότητα να το δεις 2D αλλά δεν είναι αυτή η αποστολή του. Το βίντεο είναι 3D και 3D είναι ο σωστός τρόπος να το δεις.

  • Δύο ερωτησούλες.
    1) Αν τραβάς σε 3d μπορείς να έχεις με κάποιο πρόγραμμα και μετατροπή σε 2d για να παίζει σε μηχανήματα χωρίς την υποστήριξη των τριών διαστάσεων;
    2) Αυτά τα κομμάτια της sony ελπίζω να μην έρχονται με ραδιενεργά κατάλοιπα από Ιαπωνία μεριά, έτσι;

    • Δεν χρησιμοποίησα διεξοδικά το λογισμικό που έρχεται μαζί με τη συσκευή, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήρε το μάτι μου μια τέτοια λειτουργία. Σε κάθε πείπτωση πάντως αυτό δεν θα ήταν καλό για την ποιότητα του βίντεο.

  • Το θεμα δεν είναι να μειώσεις την ποιότητα του βίντεο αλλά από την 3d εγγραφή σε 2d χωρίς να χάσεις την εγγραφή της υψηλής ανάλυσης (αφού φυσικά θα κρατήσεις το πρωτότυπο βίντεο).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.