Sony eBooks, Ρίχνει τις τιμές στα ηλεκτρονικά βιβλία

Η Sony ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα eBook – ελληνιστί ηλεκτρονικά βιβλία – το PRS-300 Reader Pocket Edition με οθόνη 5 ιντσών και κόστος 199 δολάρια και το μεγαλύτερο PRS-600 Reader Touch Edition με οθόνη αφής 6 ιντσών. To οικονομικό PRS-300 μπορεί να αποθηκεύσει έως και 350 τίτλους eBooks και η μπαταρία του αποδίδει έως και δυο εβδομάδες χωρίς ενδιάμεση φόρτιση. Το PRS-600 έρχεται με γραφίδα και εικονικό πληκτρολόγιο για να κρατάτε σημειώσεις, διαθέτει είσοδο για κάρτες μνήμης MS PRO Duo και SD και η τιμή του είναι 299 δολάρια.

Τα δύο νέα eBook της Sony φοράνε οθόνη τεχνολογίας E Ink Vizplex και έρχονται με το λογισμικό eBook Library 3.0 το οποίο είναι συμβατό τόσο με PC όσο και με Apple ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σημαντική είναι η συμβατότητα των νέων ηλεκτρονικών βιβλίων της Sony με τους δωρεάν τίτλους βιβλίων που έχει ψηφιοποιήσει η Google ως μέρος του project Google Books με κατάληξη EPUB.

Τα Sony PRS-600 και PRS-300 θα είναι διαθέσιμα από το τέλος Αυγούστου μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sonystyle.com.

Στη χώρα μας αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί το BeBook e-reader της Ολλανδικής εταιρείας Endless Ideas.

Επεξεργάστηκε την 5 Αυγούστου 2009 11:50

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.