Sony SmartBand, διαθέσιμο τον Μάρτιο

Το νέο SmartBand της Sony, για το οποίο είχαμε ενημερωθεί στο παρελθόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Mάρτιο. Το νέο wearable της εταιρίας, το οποίο συνδεέται μέσω Bluetooth ή NFC με την συσκευή σας, παρακολουθεί τις αθλητικές σας δραστηριότητες, την κοινωνική σας αλληλεπίδραση και πολλά ακόμα. Επίσης, προσαρμόζεται σε λουράκια σιλικόνης διαφορετικών χρωμάτων και σαν σύνολο είναι πλήρως αδιάβροχο.

Παρότι η τιμή για το κάθε λουράκι κυμαίνεται στα 15€, δεν γνωρίζουμε ακόμα την τιμή πώλησης ολόκληρης της συσκευης.



πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Φεβρουαρίου 2014 14:46

Σχόλια

  • Ρε παιδιά θα είναι και μετρητής παλμού και θερμίδων χωρίς να χρειάζονται επιπλέον εξαρτήματα?

  • αυτα τα wristbands ειναι ολοενα και πιο ενδιαφεροντα(δυστυχως τα τσουβαλιαζουμε στην ιδια κατηγορια πολλοι απο εμας με τα smartwatches) αντε να βγαλουν και αλλες εταιριες προτασεις αξιολογες, να πεσουν και οι τιμες

  • Πολυ ενδιαφερων..!!! Οπου κ να το χεις το κινητο ακομα κ αθορυβο δεν προκειται να χασεις κληση...!! Μονο για αυτο το εχω παρει μολις ερθει..

  • Παιδια 15 ευρω ειναι μονο το λουρακι...το Core το οποιο κανει ολη την δουλεια το βλεπω να ερχετε κοντα στα 50..

  • Mπορεί να καταλάβει αν περπατούσατε, οδηγούσατε, κάνατε ποδήλατο, ταξιδεύατε με τρένο και πώς κοιμηθήκατε. Μετρά βήματα, υπολογίζει ταχύτητα και μπορεί επίσης να παρακολουθεί τις συνήθειες του ύπνου σας και να σας ξυπνά όταν έχετε κοιμηθεί αρκετά, σύμφωνα με τον κύκλο ύπνου σας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.