Gear

Soundcast: Δυνατά ασύρματα ηχεία Bluetooth για κάθε χρήστη και περίσταση

Ένα αρκετά διαδεδομένο είδος ασύρματων συσκευών είναι τα ασύρματα ηχεία Bluetooth, τα οποία μπορούμε να συνδέουμε με αμέτρητες συσκευές και συνήθως είναι ιδιαίτερα εύκολο να τα έχουμε μαζί μας. Η Soundcast είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των ασύρματων ηχείων Bluetooth και προσφέρει μία γκάμα επιλογών που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Ποια είναι η Soundcast

Η εταιρεία Soundcast ιδρύθηκε το 2000 στην Αμερική και ο αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα είναι η Oceanic Blue. Με εμπειρία δέκα ετών, σχεδιάζει ηχεία τα οποία είναι ανθεκτικά σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες, καθώς και τους κραδασμούς.

Τα ηχεία της Soundcast προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας ο οποίος συναγωνίζεται αυτόν που παράγουν οπτικοακουστικά συστήματα εσωτερικού χώρου. Η απόδοση των ηχείων της εταιρείας διατηρείται σε υψηλά επίπεδα τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Τι είναι αυτό που κάνει τα ηχεία Soundcast να ξεχωρίζουν

Ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία των ηχείων της Soundcast είναι ο all-in one σχεδιασμός τους που περιλαμβάνει ενισχυτές, πολλαπλά ηχεία, subwoofers και πλήκτρα ελέγχου.

Σημαντικό στοιχείο ενός ασύρματου ηχείου Bluetooth είναι η δυνατότητα σύνδεσης. Η ασύρματη σύνδεση που χρησιμοποιούν τα ηχεία της Soundcast είναι τόσο ισχυρή που επιτρέπει τη μετάδοση του ήχου από το εσωτερικό του σπιτιού σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα του.

Το ενσωματωμένο Bluetooth 4.2 των ασύρματων ηχείων της Soundcast εξασφαλίζει βελτιωμένη ταχύτητα σύνδεσης, συνδεσιμότητα True Wireless Stereo με την οποία επιτυγχάνεται ο συγχρονισμός δύο ηχείων για ταυτόχρονη δεξιά και αριστερή αναπαραγωγή καναλιών, συμβατότητα με Sharp Bluetooth για απόδοση υψηλής ευκρίνειας με aptX και AAC αποκωδικοποιητές, και hands-free εντολές με τεχνολογία DSP.

Ένα μεγάλο ατού των προϊόντων της εταιρείας είναι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία τους η οποία είναι ικανή να προσφέρει έως και μία ημέρα αυτονομίας. Επιπλέον, η μπαταρία τους μπορεί αντεπεξέλθει στη χρήση πολλαπλών μεγαφώνων που αποδίδουν surround ήχο.

Σε επίπεδο προσαρμογής, ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις των ηχείων της Soundcast ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκεται, δηλαδή αν ακούει μουσική μέσα στο σπίτι ή κάπου έξω. Επιπλέον, χάρη στον σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα ηχεία της εταιρείας αντέχουν πραγματικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς αυτό να επηρεάζει την απόδοση τους.

Τα ασύρματα ηχεία της Soundcast

Η σειρά ασύρματων ηχείων της Soundcast περιέχει τα VG1, VG3, VG5, VG7, VG7se, και VG10. Όλα τους ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε χρήστη και προσφέρουν ποιοτικό ήχο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

VG1
VG3
VG5
VG7
VG7SE
VG10

 

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.