Gear

Spigen ArcStation Super Mini USB-C: Σούπερ μίνι αλλά σούπερ ισχυρός

Η Spigen παρουσίασε τον νέο, ultra compact ArcStation Super Mini USB-C φορτιστή, που είναι ιδιαίτερα γρήγορος με ισχύ έως και 27W αλλά και κατά 36% μικρότερος από τον αντίστοιχο fast charger 20W της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαστάσεις του είναι μόλις 1,22 x 1,25 x 0,98 ίντσες, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό portable προϊόν.

Το ArcStation Super Mini φορτίζει το iPhone 13 Pro Max σε μέγιστο 27 W, ενώ τα υπόλοιπα της σειράς iPhone 13 σε μέγιστο 20 W.  Βέβαια, λειτουργεί με κάθε smartphone. Συγκεκριμένα για τις συσκευές Samsung προσφέρει γρήγορη φόρτιση με ισχύ έως 25W

Σύμφωνα με τη Spigen, προκειμένου να επιτευχθεί μικρότερος σχεδιασμός από τους ανταγωνιστές του, ο φορτιστής σχεδιάστηκε με τεχνολογία 3D PCB που μειώνει το μέγεθος του μετασχηματιστή χρησιμοποιώντας ελεγκτή υψηλής συχνότητας, που αυξάνει την πυκνότητα ενέργειας μειώνοντας παράλληλα τον όγκο του.

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία Quantum Boost (QB), η ταχύτητα φόρτισης είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη για έναν φορτιστή τέτοιου μεγέθους.

Επεξεργάστηκε την 20 Οκτωβρίου 2021 21:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.