Gear

Surface Headphones 2: Επίσημα με 13 επίπεδα της ενεργής μείωσης θορύβου

Λίγους μήνες πριν η Microsoft είχε ανακοινώσει τα Surface Earbuds, τη δική της true wireless πρόταση στην αγορά των ακουστικών. Όπως γνωστοποίησε μέσα από το Surface Event η εταιρεία, τα ακουστικά τελικά θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, μαζί με την ανανεωμένη έκδοση των Surface Headphones.

Για όσους δε γνωρίζουν, τα Surface Earbuds υπόσχονται έως και 8 ώρες συνεχείς χρήσης, και άλλες 16 ώρες μέσω του φορτιστή των ακουστικών (10 λεπτά φόρτισης αρκούν για μία ώρα χρήσης). Υποστηρίζουν φωνητικές εντολές μέσω της Cortana αλλά και έλεγχο μέσω αφής. Ενσωματώνουν υποστήριξη Office 365 και Spotify, μαζί με τις τεχνολογίες SBC και aptX.

Παρά το περίεργο σχήμα τους, η Microsoft υπόσχεται γερό κράτημα στο αφτί. Τα ακουστικά έχουν πιστοποίηση IPX4, δηλαδή προστασία από σταγόνες νερού. Τα Surface Earbuds θα κυκλοφορήσουν στις 12 Μαΐου, με την τιμή τους να ανέρχεται στα 219.99 ευρώ.

Στα νεότερα, τα Surface Headphones 2 έρχονται ενάμιση χρόνο μετά από το πρώτο μοντέλο, χωρίς να υπάρχουν σχεδιαστικά μεγάλες αλλαγές. Η μεγαλύτερη αλλαγή στο design είναι στο χρώμα των ακουστικών, καθώς πλέον εκτός από Light Grey θα κυκλοφορήσουν και σε Matte Black

Οι αλλαγές έρχονται στα σημεία που έπρεπε να αναβαθμιστούν σε σχέση με το αρχικό μοντέλο. Αρχικά τα ear cup πλέον προσφέρουν έως και 180 μοίρες περιστροφής, για καλύτερη άνεση στο αυτί. Επιπλέον, τα 13 επίπεδα της ενεργής μείωσης θορύβου δίνουν πλήρη έλεγχο στο χρήστη, ώστε να ενεργοποιεί το ANC όταν και στο ακριβές ποσοστό που επιθυμεί.

Η Microsoft υπόσχεται έως και 20 ώρες συνεχείς χρήσης με το ANC ενεργοποιημένο, με πέντε λεπτά φόρτισης να ισοδυναμούν σε μία ολόκληρη ώρα χρήσης. Για πλήρη φόρτιση από εντελώς άδειο επίπεδο μπαταρίας, τα Surface Headphones 2 χρειάζονται λιγότερο από δύο ώρες.

Τα Surface Headphones 2 θα κυκλοφορήσουν στις 5 Ιουνίου. Η τιμή τους ανέρχεται στα 279.99 ευρώ στο Microsoft Store της Γερμανίας, ενώ όσοι τα προπαραγγείλουν θα έχουν έκπτωση 28 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 7 Μαΐου 2020 7:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.