Τα Microsoft Surface έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα

, Τα Microsoft Surface έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα

Μετά τις ανακοινώσεις του οικονομικού Surface Laptop Go αλλά και του ανανεωμένου Surface Pro X, η Microsoft έκανε ένα σχετικό post στο επίσημο blog της. Εκεί μάθαμε ότι σε όσες αγορές είναι διαθέσιμα τα νέα μοντέλα, θα κυκλοφορήσουν στις 13 Οκτωβρίου. Όμως, το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι πως τα προϊόντα της σειράς Surface έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το post, η Microsoft το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει στην πώληση προϊόντων Surface επίσημα σε 11 νέες Ευρωπαϊκές χώρες: Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία. Η κίνηση αυτή γίνεται, όπως λέει η εταιρεία, για να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση που βλέπει η Microsoft για τα προϊόντα της σειράς Surface.

, Τα Microsoft Surface έρχονται και επίσημα στην Ελλάδα

Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε για το πότε θα έρθουν επίσημα τα προϊόντα ούτε το ποια προϊόντα θα δούμε. Πάντως, τα νέα Surface Laptop Go και Surface Pro X πωλούνται έναντι 582,48 και 1.490,55 ευρώ αντίστοιχα στο γερμανικό Microsoft Store, οπότε περιμένουμε οι τιμές των προϊόντων στην Ελλάδα να είναι αντίστοιχες ή λίγο πιο ανεβασμένες. Επίσης, ίσως δούμε και το Surface Duo, όταν έρθει και επίσημα ευρώπη.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.