Η Apple πουλάει 4 ροδάκια για το Mac Pro 699 δολάρια

, Η Apple πουλάει 4 ροδάκια για το Mac Pro 699 δολάρια

Η Apple κυκλοφόρησε το προηγούμενο έτος το νέο και αναβαθμισμένο Mac Pro, ένα σύστημα το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ξεκινάει από τα $5.999. Ο υπολογιστής αυτός έρχεται με κανονικά ποδαράκια ωστόσο η Apple προσφέρει μέσα από το κατάστημα της το Mac Pro Wheels Kit αποτελούμενο από 4 ροδάκινα (καταλάθος το γράψαμε αλλά θα τον αφήσουμε γιατι έχει πλάκα!) με τιμή 699 δολάρια Αμερικής.

Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν τον Mac Pro και ταυτόχρονα προσθέσουν στο πακέτο αγοράς τα ροδάκια τότε το κόστος για αυτά πέφτει μειώνεται στα 399 δολάρια Αμερικής.

Prob Display XDR

Μαζί με το Mac Pro κυκλοφορεί και η οθόνη Pro Display XDR με τιμή 5.000 δολάρια, αν σε αυτή θέλετε να προσθέσετε την βάση στήριξης η τιμή της είναι 999 δολάρια.

, Η Apple πουλάει 4 ροδάκια για το Mac Pro 699 δολάρια

Mac Pro

Όσον αφορά το ίδιο το Mac Pro η πιο απλή έκδοση κοστίζει 5.999 δολάρια ενώ η έκδοση με τα κορυφαία δυνατά χαρακτηριστικά φτάνει το ποσό των 52.748 δολαρίων! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος επαγγελματίας θέλει να έχει την μέγιστη δυνατή εμπειρία χρησιμοποιώντας το οικοσύστημα της Apple θα χρειαστεί τουλάχιστον 12.697 δολάρια.

Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει την πιο απλή έκδοση του Mac Pro, μία οθόνη Pro Display XDR και ένα Pro Stand καθώς και τα ειδικά ροδάκια που θα επιτρέψουν την εύκολη μετακίνηση του Mac Pro.

, Η Apple πουλάει 4 ροδάκια για το Mac Pro 699 δολάρια

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Τι σκατα πίνουν δεν μπορώ να καταλάβω , ακόμη και η Mercedes έχει ποιο φθηνά extra!

Gabriel

Τίποτα, απλά έχουν ένα πολύ ισχυρό brand. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 1η θέση και η Mercedes στην 17η.

George

Που ακριβώς βρίσκεται η Apple στην 1η θέση; Σε πωλήσεις (αριθμός τεμαχίων) σίγουρα όχι. Είναι πολύ πιο κάτω από άλλες εταιρείες. Σε κέρδη ίσως και να είναι 1η. ‘Οταν πουλάει 4 ροδάκια για.. 699 δολάρια, μιλάμε προφανώς για “τρελό” κέρδος…

Gabriel

Στα πιο ισχυρά/πολύτιμα brands.

Anonymous

Είναι η πρώτη σε σε πωλήσεις (αριθμός τεμαχίων) : https://techblog.gr/mobile/iphone-xr-to-kalytero-smartphone-se-poliseis-to-2019/

John

Και επειδή έχουν ισχυρό brand δικαιολογούνται να αρμέγουν τους πιστούς τους οπαδούς με βάση οθόνης 999 ευρώ , ροδάκια 699 ευρώ κτλ; Ανήθικο το βρίσκω.

Gabriel

Πιστεύω πως ναι, το δικαιολογεί. Μεταξύ των άλλων (π.χ. αναγνωρισιμότητα, ποιότητα, κτλ) είναι ένα από τα δυνατά σημεία του brand, ότι πουλάς ότι θες όσο το θες. Και δεν μιλάω μόνο για την Apple, αλλά για οποιαδήποτε εταιρεία έχει ένα δυνατό όνομα, και σε οποιοδήποτε κλάδο (π.χ. ρούχα, εστίαση, κτλ).

Και τα ροδάκια θα τα αγοράσει κάποιος που έχει δώσει ήδη 11.000 για να αγοράσει ένα Mac Pro (βασική έκδοση + 1 οθόνη), οπότε δε νομίζω να αγχωθεί για τα 700.

ιο

Σιγά τη φίρμα…

Γιωργος

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που θα τα δώσουν αυτά τα λεφτά τόσο θα πουλάνε!!!Ειναι η εταιρία που έχει καταστρέψει την αγορά από άποψη τιμών!!Μεσα σε μια 5ετια ανέβασε το κόστος μιας ναυαρχίδας από 600 σε 1350!Και έδωσε πάτημα σε όλες τις εταιρίες να ακολουθήσουν!!Ειναι απλά το πιο ισχυρό brand name στο κόσμο και κάνει ότι θέλει!Οπως είναι κάποιες αντίστοιχες εταιρίες ρούχων που πουλάνε τα Stan smith της Adidas ας πούμε 500€!

Ιωάννης jb

Η Apple δεν ανέβασε τις τιμές τόσο όσο πιστεύεις!
Το 5 που κυκλοφόρησε το 2012 είχε αρχική τιμή 739 ευρώ!
Οι τιμές ανέβαιναν σε λογικά πλαίσια χρόνο με το χρόνο! ενδεικτικά το 7plus του 2016 που ακόμα και σήμερα είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό, άγγιξε το χιλιάρικο! θυμάμαι καλά ήταν στα 969 διότι το πήρε τη πρώτη κιόλας μέρα γνωστός μου!
Κ πλέον πέρυσι έφτασε απολύτως δικαιωλογημενα τα 1339 στο 11 pro max!!!
Δεν ισχύει επ ουδενί το είναι η εταιρία που κατέστρεψε την αγορά από άποψη τιμών!
Οι τιμές ανεβαίνουν για πολλούς λόγους!
Ο σημαντικότερος λόγος είναι ο πλυθωρισμος!
Παλιότερα το βλέπαμε και στη χώρα μας σε τεράστιο βαθμό!
Και να μη ξεχνάμε το ότι οι συσκευές της Apple μπορεί να είναι οι ακριβότερες αλλά κρατάνε αξία πχ. Σε 2 χρόνια το 11 pro max δε θα μπορείς να το βρεις κάτω από 700 ευρώ! Το pixel 4 xl που είχε κ αυτό αρχική 1325, μετά από κανα 2 χρόνια θα το βρίσκει κανείς με λιγότερα από 500!

Αιμιλίος

Από τα μήλα στα ροδάκινα , αχ αυτή η Apple σε μανάβικο θα το γυρίσει σε λίγο.

Νίκος

Απευθύνονται στην πλούσια αγορά της Ασίας κ τους βαθυπλουτους Ευρωπαίους. Όλα τα προϊόντα της θα είναι ακριβά από εδώ και πέρα. Μέχρι κ το νέο μικρό iphone είναι πανάκριβο συγκριτικά με όσα προσφέρει. Για τους κοινούς θνητούς όλα είναι θέμα επιλογών για αυτούς κ την τσέπη τους.

KnightRider

Εγώ απορώ πως είναι δυνατόν οι fans να ανέχονται κάτι τέτοιο + αυτοί που πετάνε τόσα λεφτά να τους λένε ευχαριστώ…
Και δισεκατομμυριούχος να ήμουν δεν θα έδινα ποτέ σε καμία εταιρία τόσα πολλά λεφτά για μικροπράγματα που δεν κοστίζουν τόσο !!!!

Sotiris

Στα 700 σίγουρα δε θα τα αγόραζα, τα 699 όμως μου φαίνονται πραγματικα λιγα, θα τα πάρω σίγουρα 😃😃

Stathis

Τι απορείτε ρε παίδες που τα βρίσκουν τα κορόιδα ή ποιοι στο διάολο αγοράζουν αυτά τα πράγματα κτλ κτλ.. μια βόλτα να κάνει κανείς στα σχόλια οποιασδήποτε μάρκας κινητού θα δουν ορδές απο fanboys στο παραμικρό που θα ειπωθεί αρνητικό να πεταχτούν με το γνωστό “πάρτε iphone να βρείτε την υγειά σας”. Άμα σε μια κατεστραμμένη χώρα σαν την Ελλάδα βλέπεις τόσους κολλημένους ανθρώπους να σχολιάζουν ακόμα και κάτω απο κινητά των 400 και 500 ευρώ τα iphone (και ταυτόχρονα τα ίδια άτομα να τρέχουν και να παρακαλάνε για το κάθε επίδομα ή για χαρτζιλίκι απ τον μπαμπά ή βάζουν 145 δόσεις), γιατί να μην βάλει η Apple και 699 και 1699 4 ροδάκια; καλά κάνει. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες εταιρείες… αν βλέπουν το πόσα κορόιδα υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη και τα σκάνε x2 και x3 για κάτι επειδή έχει το “brand” και τα άλλα είναι απαξιωτικά “κινεζιές”, γιατί να μην προσπαθούν και αυτές απλά να φτιάξουν brand και μετά να αρχίσουν να πουλάνε x2 και x3 σε ένα μέρος απ αυτά τα κορόιδα; Και αυτές, πολύ καλά κάνουν.

I am

Συγχαρητήρια για τον αστεισμό. Επιτέλους κάτι ευχάριστο όμορφο και ευγενικό.
Τώρα όποιος δεν έχει τα λεφτά ας μην τα δώσει όποιος τα έχει ας μην τα δώσει κι αυτός και όποιος τα δώσει να τα χαρεί. Προφανώς για να υπάρχει τέτοιο προϊόν κάποιους εξυπηρετεί.

K

Η ιδέα και μόνο κόστισε, δεν θα είναι ροδάκια “πρακτικαρ”, θα πρέπει να είναι ροδάκια apple. Έγραψα δυο brand και είμαι σίγουρος πως καταλάβατε την διαφορά. Ας υποθέσουμε πως έχουμε εμείς την apple και το κάθε ροδάκι κοστίζει (η σχεδίαση κ η κατασκευή του) σε εμάς 80€ (ήθελα να βάλω 120€ αλλά γιατί δεν θα φτιάξουμε μόνο ένα καλά είναι τα 80€) Γιατί έχεις τον υπέρτατο σχεδιαστή ,(που δεν παίρνει τον βασικό μισθό και φυσικά δεν θέλουμε να μας τον πάρει η samsung) και γιατί τα υλικά σου είναι ποιοτικά όπως έχει αποδειχθεί. Και τώρα πάμε στο μονοπώλιο Αυτό το υπέρτατο ροδάκι το έχουμε μόνο εμείς (παραπάνω είπα πως είναι δική μας η apple) άρα αν το θέλεις πρέπει να το πάρεις μόνο από εμάς. ( αν είσαι καλός επιχειρηματίας το χρεώνεις και αυτό) Και ας μην ξεχνάμε πως είμαστε επιχειρηματίες, πρέπει να έχουμε ένα καλό κέρδος για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω σε νέες ιδέες και άλλα πολύ ωραία προϊόντα και να επενδύσουμε πάνω σε αυτό που κάνουμε καλά. Πάμε να κάνουμε Stock. ‘Οταν ο πελάτης θελήσει να πάρει το ροδάκι μας πρέπει να είναι έτοιμο. Αρα πάμε να φτιάξουμε 10.000 ροδάκια . (ίσως και να λέω λίγα) x80€.… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.