Techblog, Απολογισμός 2009 -2010

Δεκατρία άρθρα μέσα σε ένα μήνα, είναι πραγματικά λίγα. Τόσο διήρκεσαν φέτος οι καλοκαιρινές μου διακοπές στο χωριό μου στην Κρήτη (www.meronas.gr). Τι και αν κράταγα μαζί μου το laptop και είχα ίντερνετ με Vodafone (GPRS) και Cosmote (3G+). Τι και αν είχα κατεβάσει την κάμερα του TechblogTV και όλο τον τεχνικό εξοπλισμό του Techblog για να μη χάσω επαφή. Τελικά την έχασα;

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δίνει το Google Analytics, αν και Αύγουστος μήνας, αν και τα νέα άρθρα ελάχιστα (13), η επισκεψιμότητα του Techblog παρέμεινε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, σημειώνοντας κάμψη μόλις 5-10%. Τα σχόλια δεκάδες, σε παλαιότερα άρθρα, που όμως επειδή τα γράφουμε πρώτοι εδώ στο Techblog, ήταν φρέσκα, επικαιρότητας.

Η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη για εμάς εδώ στο Techblog.gr. Φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα το XPERIA X10 από τον περασμένο Νοέμβριο, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας για το Toshiba TG02, δείξαμε από τους πρώτους στον κόσμο spy φωτογραφίες του HTC HD2, φέραμε πρώτοι το Samsung Galaxy S ενώ τα πρόσφατα βίντεο “Κόντρα” με τις οθόνες LCD, Super AMOLED και AMOLED έκαναν το γύρο του κόσμου και μπήκαν σε Engadget, Gizmodo και PhoneArena. Τα Techblog Workshop συνεχίστηκαν με μεγάλη επιτυχία και συγκέντρωσαν δεκάδες φίλους της τεχνολογίας που είδαν πρώτοι από κοντά τα πιο φρέσκα τεχνολογικά καλούδια.

Τελικά δεν έχασα την επαφή μου μαζί σας και το Techblog. Τη νέα σεζόν υποσχόμαστε ακόμα περισσότερες αποκλειστικότητες, περισσότερη ύλη, την ίδια αγάπη και το μεράκι που δείχνουμε αυτά τα 3,5 χρόνια της ύπαρξής του και σας θέλουμε δίπλα μας με τα σχόλιά σας, τις υποδείξεις σας και την αγάπη σας. Καλή συνέχεια σε όλους.

Σχόλια

  • Egw kathe era empena na dw an eixe kainouria arthra all a dn eixe Gia polu kairo...all a dn pirazei...einai akoma to no 1 site Gia texnologia Gia mena...!

  • Μπραβο ρε Κωστα.. και γενικα στο Techblog!! Συνεχιστε ετσι..και πιστευω πως θα εχετε τεραστια υποστηριξη.. και παλι μπραβο..καλο χειμωνα! και να μην ξεχναμε.. θελουμε αποκλειστικοτητα για το Microsoft Kinect!!

  • Τιμούμε το site σου γιατί είναι προσεγμένο και με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Καλή συνέχεια!

  • Κωστα συνεχισε την καλη δουλεια !! Απο εμας θα εχεις την καθε υποστηριξη !!

  • Σύντεκνε ελπίζω να πέρασες καλά στις διακοπές σου στην Κρήτη,όπως κ εγώ τις δικές μου 2 μήνες στα Χανιά.Σε περιμένουμε με νέα άρθρα και νέες αποκλειστικότητες και του χρόνου το καλοκαίρι να οργανώσεις και ένα workshop στην Κρήτη για όσους δεν μπορούν να παραβρίσκονται σε αυτά της Αθήνας.
    Καλή συνέχεια!!!!!!

  • Κώστα καλή δύναμη για το φθινόπωρο! Το γεγονός ότι δεν "δούλεψες" όσο περίμενες σημαίνει ότι ξεκουράστηκες καλά και έκανες καλές διακοπές!

    Καλή επάνοδο και καλή συνέχεια!

  • κοντευε να με πιασει καθλιψη (αληθεια)..καθε μερα εμπενα 2-3 φορες για να δο αν μπηκε κατι νεο ...

  • που χαθηκες ρε κωστα?εμπαινα στο techblog πρωι, μεσημερι ,βραδυ αλλα κανενα καινουριο αρθρακι.καλα εκανες oμως και ξεκουραστηκες γιατι το φθινοπωρο σε θελω ανανεωμενο με καινουρια gadgets

  • Καλως ηρθες πισω Κωστα.Επιτελους μπορω να πω γιατι εμπαινα καθε μερα και ανυπομονουσα να διαβασω κανενα αρθρο σου αλλα τσιφος, σε καταλαμβαινω ομως(το χωριο μου ουτε σημα δεν πιανει σε μερικα σημεια,αλλα μονο 3 μερες πηγα).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.