Gear

Θήκες Speck: Η καλύτερη προστασία από τις πτώσεις για το κινητό σου

Η Speck αναπτύσσει και κατασκευάζει drop protected – προστατευτικές – θήκες για premium μοντέλα smartphones, έχοντας να επιδείξει ένα σωρό κατοχυρωμένες πατέντες, ένδειξη της τεχνολογίας που διαθέτει.

Σίγουρα εκεί έξω κυκλοφορούν αρκετές premium θήκες που όμως δεν προστεύτουν το κινητό μας από τις πτώσεις τουλάχιστον όσο υποστηρίζει ότι το κάνει η Speck.

Η Speck ασχολείται με την ανάπτυξη τεχνολογιών για θήκες προστασίας από το 2001 και είναι μέλος του Ομίλου της Samsonite. Οι θήκες της έχουν αποσπάσει βραβεία για τον ανθεκτικό σχεδιασμό τους.

Οι θήκες Presidio Stay Clear αποτελούν την premium σειρά της Speck και προστατεύουν το smartphone σου από πτώσεις από ύψος έως και 2.4 μέτρα. Το υλικό κατασκευής τους είναι ένα ειδικό πατενταρισμένο υλικό που απορροφά τους κραδασμούς κατά την πρόσκρουση και τους διαχέει πάνω στη θήκη μειώνοντας την έντασή της.

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι αυτά τα παντενταρισμένα υλικά κατασκευής της σειράς Presidio Stay Clear δεν “κιτρινίζουν” με την πάροδο του χρόνου γιατι όπως γνωρίζουμε οι απλές θήκες σιλικόνης κιτρινίζουν μετά από μερικούς μήνες χρήσης.

Τις θήκες SPECK μπορείτε να τις βρείτε και στην Ελλάδα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Επεξεργάστηκε την 15 Μαΐου 2019 10:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.