Gear

Το PlayStation VR2 έρχεται το Φεβρουάριο – Πόσο θα κοστίζει

Η Sony ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του PlayStation VR2 headset. Θα κυκλοφορήσει, λοιπόν, στις 22 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, αλλά οι προπαραγγελίες ξεκινούν σε μερικές εβδομάδες από τώρα.

Το PSVR2 θα κοστίζει 550 $ / 600 €, γεγονός που το καθιστά πιο ακριβό από το πρωτότυπο των 400 $. Θα είναι πιο ακριβό και από το Meta Quest 2, ακόμη και μετά την αύξηση της τιμής στα 400 δολάρια. Στο βασικό πακέτο περιλαμβάνονται, εκτός από το VR headset, δύο controllers VR2 Sense και στερεοφωνικά ακουστικά.

Ακόμα, ο φορτιστής για τα χειριστήρια κοστίζει 50 €, ενώ το πακέτο Horizon Call of the Mountain περιλαμβάνει και ένα voucher για το παιχνίδι.

Οι ενδιαφερόμενοι στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο θα μπορούν να προμηθευτούν το headset μόνο από το επίσημο κατάστημα direct.playstation.com. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 15 Νοεμβρίου.

Σε άλλες αγορές, τα ακουστικά VR θα πωλούνται μέσω των συμμετεχόντων λιανοπωλητών. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν επίσης στις 15 Νοεμβρίου.

Παράλληλα η Sony ανακοίνωσε 11 νέους τίτλους για το PlayStation VR2: The Dark Pictures: Switchback VR, Crossfire: Sierra Squad, The Light Brigade, Cities VR – Enhanced Edition, Cosmonious High, Hello Neighbor: Search and Rescue, Jurassic World Aftermath Collection, Pistol Whip VR, Zenith: The Last City, After The Fall και Tentacular. Αυτά έρχονται να προστεθούν σε πρόσφατα ανακοινωμένους τίτλους. όπως το νέο παιχνίδι Horizon, το Resident Evil Village και μερικά ακόμη παιχνίδια.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.