Smartphones

Samsung Galaxy S23+ μοντέλο ΗΠΑ εντοπίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 2

Οι αμερικανικές παραλλαγές των Samsung Galaxy S23 και S23 Ultra εμφανίστηκαν στο Geekbench τον περασμένο μήνα με το SoC Snapdragon 8 Gen 2. Τώρα, η αμερικανική έκδοση του μοντέλου Plus έχει επίσης εντοπιστεί στη βάση δεδομένων αναφοράς με την επερχόμενη ναυαρχίδα πυριτίου της Qualcomm. To chipset αναμένεται να γίνει επίσημο στο Snapdragon Summit μεταξύ 15 και 17 Νοεμβρίου.

Το μοντέλο ΗΠΑ του Galaxy S23+ έχει κωδικό μοντέλου SM-S916U και τρέχει Android 13, πιθανώς με One UI 5.0. Το smartphone διαθέτει 8 GB μνήμης RAM, αλλά πιθανότατα θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές RAM για να επιλέξει κανείς.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι, παρά το γεγονός ότι είχε το ίδιο chipset και την ίδια ποσότητα μνήμης RAM, το S23+ σημείωσε χαμηλότερη βαθμολογία από τα μοντέλα vanilla και Ultra στις δοκιμές one-core του Geekbench, αλλά πέτυχε υψηλότερη multi-core βαθμολογία. Αυτές είναι πιθανώς μονάδες προπαραγωγής, επομένως οι μονάδες λιανικής πιθανότατα θα έχουν καλύτερη απόδοση όταν κυκλοφορήσουν.

Παράλληλα, δεν είναι ακόμα σαφές εάν η σειρά Galaxy S23 θα χρησιμοποιεί το τσιπ Snapdragon σε όλες τις αγορές ή εάν η Samsung θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Exynos σε ορισμένες χώρες.

Επεξεργάστηκε την 13 Ιανουαρίου 2023 15:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.