Gear

Wear OS: Το smartwatch σου υπενθυμίζει να πλένεις τακτικά τα χέρια σου

Στον πόλεμο κατά της πανδημίας φαίνεται να είναι όλες οι εταιρείες παγκοσμίως, με την Google να φέρνει πλέον τις ειδοποιήσεις για την προσωπική υγιεινή του καθενός στα ρολόγια μας.

Με το πιο πρόσφατο update της εφαρμογής Ρολόι του Wear OS, η εφαρμογή Ρολόι στέλνει ειδοποίηση στον χρήστη κάθε τρεις ώρες για να του υπενθυμίσει να πλένει τα χέρια του. Αν ο χρήστης διαλέξει να δει την ειδοποίηση, η εφαρμογή θα ξεκινήσει ένα χρονόμετρο 40 δευτερολέπτων, όσο δηλαδή θα χρειαστεί το σχολαστικό και σωστό πλύσιμο των χεριών του χρήστη.

Παράλληλα, η εφαρμογή Google Assistant στα κινητά εφοδιάστηκε με αντίστοιχη λειτουργεία. Αν κάποιος πει την εντολή “Hey Google, help me wash my hands” η ψηφιακή βοηθός θα ξεκινήσει να τραγουδάει για 40 δευτερόλεπτα ένα τραγούδι για το σωστό πλύσιμο των χεριών. Στις δοκιμές μας υπήρξαν δύο διαφορετικά τραγούδια, με εναλλαγή μεταξύ τους κάθε φορά.

Η αναβάθμιση του Clock app για το Wear OS στην έκδοση v5.4.0 θα διατεθεί αυτόματα σε όλους. Επίσης, μπορείτε να την κατεβάσετε από το Play Store του smartwatch σας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Απριλίου 2020 8:12

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.