Super Διαγωνισμός Techblog: Κερδίστε 2 Devolo dLAN 1200+ WiFi ac

Super Διαγωνισμός Techblog με δώρο 2 απίθανα πακέτα Devolo dLAN 1200+ WiFi ac για να έχετε ίντερνετ παντού στο σπίτι ή το γραφείο μέσο των καλωδίων ρεύματος που ήδη υπάρχουν εγκατεστημένα στο χώρο σας. Μάθε πως μπορείς να κάνεις ένα από τα δυο δικό σου!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και οι 2 τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας αφήστε απλά ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο…
… και ένα like στην σελίδα του Χορηγού μας Devolo Hellas!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ και οι 2 νικητές (1 προϊόν ο κάθε νικητής) θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email. Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Καλή επιτυχία σε όλους!

Προσοχή: Μην επιλέγετε “Θέλω να ενημερώνομαι για τα νέα σχόλια σε αυτό το άρθρο μέσω email” γιατι θα σας έρχονται όλα τα email όσων συμμετέχουν στον διαγωνισμό!

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 16:53

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.