Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε τρελό πακέτο-αξεσουάρ για το tablet σας

Νέος μεγάλος διαγωνισμός με δώρο τρελό πακέτο-αξεσουάρ για tablets και υπολογιστές. Πρόκεται για ένα απίθανο πακέτο που θα συντροφεύσει ιδανικά το μελλοντικό σας Windows 8 tablet μιας και το ασύρματο πληκτρολόγιο έρχεται με κάλλυμα που μετατρέπεται σε βάση για το tablet σας (δεν περιλαμβάνεται) ενώ το μικροσκοπικό mouse προσφέρει φορητότητα και ντιζάϊν. Και τα δύο πάντως είναι συμβατά με όλους τους υπολογιστές Windows και Mac.

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι το πληκτρολόγιο Microsoft Wedge Mobile clavier και το ποντίκι Microsoft Wedge Touch. Και τα δύο επικοινωνούν ασύρματα με tablets και υπολογιστές μέσω Bluetooth. Δώρα συνολικής αξίας 150 ευρώ!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου Ιανουαρίου στις 21:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Κάντε like για περισσότερους διαγωνισμούς. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 18:10

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.