iConcerts, Συναυλίες αποκλειστικά στα Sony Xperia smartphones

Οι χρήστες των Xperia μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα από τη μεγαλύτερη συναυλιακή βιβλιοθήκη στον κόσμο μέσα από την εφαρμογή iConcerts. Περισσότερες από 1.000 μαγνητοσκοπημένες συναυλίες από όλο τον κόσμο και μοναδικές διοργανώσεις βρίσκονται στα χέρια σας με επιλογές για αναζήτηση ανά συναυλία ή καλλιτέχνη, για να φτιάξτε τα δικά σας playlists και για να τα απολαύσετε στην ποιότητα που επιθυμείτε.

Όλα τα είδη της αγαπημένης σας μουσικής, rock, pop, blues, κλασσική μουσική, soul, reggae, electronic, jazz, hip-hop και επιλογές από το 1971 ως και σήμερα, από Woodstock έως Glastonbury, από Rolling Stones έως Beyonce.

Τα Xperia είναι ιδανικά για να απολαύσετε τη μαγεία και να ζήσετε την ένταση μια συναυλίας αφού προσφέρουν άψογη εικόνα με μεγάλες HD οθόνες και Mobile Bravia Engine, άριστη ποιότητα ήχου με 3d surround, γρήγορους επεξεργαστές και εξοικονόμηση μπαταρίας. Επιπλέον, προσφέρουν 1 μήνα δωρεάν για τις πρώτες 15.000 ενεργοποιήσεις. Μετά το τέλος του δωρεάν μήνα, οι χρήστες θα έχουν διάφορες επιλογές για να συνεχίσουν τη συνδρομή τους όπως π.χ. για ένα 24ωρο, για συγκεκριμένη συναυλία, για 1 μήνα ή για 6 μήνες.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 17:58

Σχόλια

  • Μολις το δοκιμασα στο Neo V μου.. Και HD quality χωρις κανενα προβλημα ;) Μπραβο στην Sony(Αν εξαιρέσεις το ονομα..)

  • Το iconcerts HD δεν παίζει σε xperia s. ωραίο μενού αλλά σφάλμα δικτύου σε όποιο και να προσπαθώ να παίξω. δεν μπορώ να καταλάβω τι μ!@$$@ έχει κάνει η SONY!

  • @chris0v21,Panagiotis G Απο οτι καταλαβα.. Εχει δυο εκδοσεις.. Δεν υποστηριζουν και οι δυο ολα τα κινητα.. Για παραδειγμα το Neo V εχει την HD και το Xperia J εχει την απλη..(βεβαια δεν ξερω αν η απλη υποστηριζει μεσα HD)Εγω με Wi-Fi που συνδεθηκα δεν ειχα κανενα προβλημα..

  • Είναι 2 εκδόσεις, εάν πατήσετε το link του άρθρου θα δείτε κ τις συσκευές που υποστηρίζονται στη κάθε μία.
    Ωραία εφαρμογή και έπαιξε πολύ καλά με Wi-Fi στο sole μου :)

  • Παίζει όντως HD, είδα live των Kasabian σε HD TV και ήταν καλή φάση. "iConcerts is a TV channel dedicated solely to Live Music that was launched on June 21, 2006." Από το Wikipedia. Πριν το iPhone δηλαδή. Το "i" δεν ήταν "αποκλειστικότητα" της Apple...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.