MWC 2012, Κερδίστε Goodie Bag με καλούδια από την έκθεση!

Μόλις επέστρεψα από την έκθεση MWC 2012 που πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά στη Βαρκελώνη. Οι εμπειρίες μεγάλες, οι εικόνες και τα hands-on σε smartphones και tablets πολλά! Τα καλούδια από τα booth των εταιρειών κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μου αρκετά! Τα συγκέντρωσα στην επίσημη τσάντα της έκθεσης και τα χαρίζω σε έναν τυχερό!

update: Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Νικητής είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 177 η Χριστίνα και έχει ενημερωθεί με email. Δείτε το βίντεο της κλήρωσης εδώ. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!

update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους!

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό με δώρο Goodie Bag με καλούδια από την έκθεση MWC 2012 θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας ποια smartphone και tablet σας έκαναν εντύπωση από την έκθεση. Δείτε τα hands-on video από την έκθεση εδώ για να αποφασίσετε.
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
– Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
– Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Επεξεργάστηκε την 5 Μαρτίου 2012 18:29

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.