Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε μια ψηφιακή κορνίζα Sony S-Frame 8 ιντσών

Διαγωνισμός Techblog με δώρο μια ψηφιακή κορνίζα Sony S-Frame DPF-X800 με οθόνη LCD 8 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, με μακρόστενο κάδρο 16:9 και εσωτερική μνήμη 2GB. Έρχεται έξοδο HDMI για σύνδεση με τηλεόρασης, υποδοχή για κάρτες μνήμης και θύρα USB για σύνδεση με τον υπολογιστή και μεταφορά αρχείων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ξυπνητήρι. Μάθετε πως θα την κάνετε δική σας.

update: Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 12:15. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και τυχερή νικήτρια είναι η “Αφροδίτη” με το σχόλιο-συμμετοχή 562. Σε λίγο θα ανέβει το βίντεο στο Fan Page του Techblog. Σας εχυαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας! Χρόνια Πολλά σε όλους!

update: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 20:14. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Την επόμενη εβδομάδα θα παραγματοποιηθεί η κλήρωση και ο νικητής θα ενημερωθεί με email. Καλή επιτυχία σε όλους και Καλές Γιορτές! 🙂

Όροι Συμμετοχής, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά:
1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή κάνοντας την ευχή σας για το νέο έτος!
2. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog. Ο νικητής θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής.

Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή ο κάθε ένας. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό!
– Μην επιλέξετε «να ενημερώνεστε για νέα email» γιατι θα σας έρχονται όλες οι συμμετοχές!
– Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην εμφανιστεί αμέσως το σχόλιο-συμμετοχή, μην ανυσηχήσετε.

Επεξεργάστηκε την 29 Δεκεμβρίου 2011 12:16

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.