Gear

Xiaomi Mi Band 4: Έρχεται στις 11 Ιουνίου με NFC, έχγρωμη OLED οθόνη και 135mAh μπαταρία

Ήρθε η εποχή του χρόνου στην οποία η Xiaomi ανακοινώνει το νέο της wristband. Πέρυσι στις αρχές του καλοκαιριού παρουσιάστηκε το Mi Band 3 και τώρα η εταιρεία προγραμμάτισε μία εκδήλωση για τον διάδοχο του το Xiaomi Mi Band 4.

Η εκδήλωση παρουσίασης του Xiaomi Mi Band 4 θα γίνει στις 11 Ιουνίου και αναμένουμε το προιόν να είναι το πρώτο της σειράς με έγχρωμη οθόνη. Αρχικά, το wristband θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και θα γίνει διαθέσιμο στις υπόλοιπες αγορές μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Αναμένουμε η εταιρεία να ανακοινώσει δύο μοντέλα Xiaomi Mi Band 4. Το ένα θα έχει NFC chip και θα υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές, ενώ το άλλο δεν θα έχει το chip και θα κοστίζει λιγότερο.

Όσον αφορά το μέγεθος του wearable, αναμένουμε να είναι αντίστοιχο με τον προκάτοχό του, δηλαδή θα έχει μία οθόνη 0,78 ιντσών, η συσκευή θα έχει σχήμα χαπιού και θα μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα το wristband.

Σύμφωνα με πηγές, η μπαταρία του Xiaomi Mi Band 4 θα είναι στα 135 mAh, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία χώρεσε κατά 20% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας στο wearable, αφού το Mi Band 3 είχε 110 mAh μπαταρία.

Από τη στιγμή που η οθόνη θα είναι έγχρωμη, θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία, οπότε όπως φαίνεται η Xiaomi ήθελε να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις 20 ημέρες.

Πηγή

Σχόλια

  • το nfc δεν ξερω εαν χρησιμεύει σε μας ακομα
    Περίμενα μια οθόνη always on όπως στο bip αυτο θα ηταν μια καινοτομία ,ισως στα επομενα μοντελα

  • Το ίδιο ήθελα να πω και εγώ όσο αφορά το NFC, ακούγεται πως αφορά μόνο Κινέζικο Payment κλπ, δεν νομίζω να μπορέσει να λειτουργεί με κάποια Ελληνική Τράπεζα. Οπότε κάποιος που θα πάρει την NFC θα το πάρει με το σκεπτικό, μήπως, κάπου, κάποτε γίνει Integrated όπως έγινε με την Garmin.

  • ΤΟ NFC ΧΡΙΣΙΜΟΠΙΕΙ Η ALPHA BANG ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΟ POS AΡΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ NFC ΣΤΟ ΜΙ 4 ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.