Ολοκαίνουργιο bundle από κλασικά παιχνίδια Ninja Turtles

Ninja Turtles, Ολοκαίνουργιο bundle από κλασικά παιχνίδια Ninja Turtles

Ninja Turtles, Ολοκαίνουργιο bundle από κλασικά παιχνίδια Ninja Turtles

Ένα ολοκαίνουργιο bundle με κλασικά παιχνίδια παρουσιάστηκε στην εκδήλωση State of Play της Sony. Η Konami ανακοίνωσε μια συλλογή από ρετρό παιχνίδια Teenage Mutant Ninja Turtles που ονομάζεται The Cowabunga Collection.

Πρόκειται για 13 παιχνίδια που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν σε arcades και σε κονσόλες όπως το Game Boy, το SNES και το Sega Genesis, συμπεριλαμβανομένου του Turtles in Time και του 2D fighter Tournament Fighters. Τα παιχνίδια είναι, βέβαια, ενημερωμένα με λειτουργίες όπως το online παιχνίδι και το rewind.

Αν και δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας, θα είναι διαθέσιμο σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch και PC μέσω Steam κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 VI: Διατηρεί την οθόνη 21:9 και παίρνει το chipset SD 6 Gen 1

Το Xperia 10 VI είναι εδώ για να συνεχίσει την τάση των ψηλών και στενών τηλεφώνων της Sony, φέρνοντας, ωστόσο, μερικές βασικές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Teaser υποδηλώνει νέα αναλογία διαστάσεων

Η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Xperia 1 VI, την Τετάρτη 15 Μαΐου και το τελευταίο teaser επικεντρώνεται στην οθόνη του smartphone.