Geointelligence | Νέος χάρτης 2008.Q1 για το Destinator

Η εταιρεία γεωπληροφορικής Geointelligence, ολοκλήρωσε την τελευταία αναβάθμιση των Χαρτών της, που συμπεριλαμβάνει 20 επιπλέον πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης καθώς και 108 πόλεις με ονόματα οδών. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες του λογισμικού προσωπικής πλοήγησης GPS Destinator, που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τους χάρτες της Geointelligence, μπορούν να οδηγήσουν γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό τους ακόμα και στα νησιά του Αργοσαρωνικού, στις Κυκλάδες, στην Μυτιλήνη και στην Χίο αλλά και στο Μεσολόγγι, στην Μεσσηνία, την Ηγουμενίτσα και σε πολλούς ακόμα προορισμούς.

Οι νόμιμοι κάτοχοι του Λογισμικού μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν την τελευταία αναβάθμιση των χαρτών Gi 2008.Q1 από την ιστοσελίδα www.ngi.gr.

Στόχος της Geointelligence παραμένουν οι συχνές, έγκυρες και αξιόπιστες αναβαθμίσεις των χαρτών της, πράγμα που το επιτυγχάνεται τα τελευταία 2 χρόνια με τουλάχιστον 3 updates ετησίως.

Η ομάδα της Geointelligence συνεχίζει πάντα μπροστά προσφέροντας ολοκληρωμένες, ευέλικτες εφαρμογές γεωπληροφορικής σε επιχειρήσεις, συμμετέχει ενεργά σαν τεχνικός σύμβουλος GIS σε μεγάλα έργα του Δημοσίου, παρέχοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, με τα πιο αξιόπιστα γεωγραφικά δεδομένα για Ελλάδα και Κύπρο.

Επεξεργάστηκε την 11 Ιανουαρίου 2009 22:41

Σχόλια

  • Ένα μεγάλο μπράββοοοοο στην Geointelligence για την πολύ καλή δουλειά στην χαρτογράφήση της Ελλάδας. Εγώ πρωσωπικά έχω μια απορία αν μπορεί ας μου την απαντήσει κάποιος. Πια προγράμματα πλοήγησης έκτός από το Destinator διαθέτουν χάρτες της Geointelligence;

  • Προς το παρών δεν υπάρχει άλλο λογισμικό πλοήγησης που να χρησιμοποιεί τους χάρτες μας. Σύντομα όμως το σκηνικό θα αλλάξει...

  • Θα υπάρξει σύντομα εφαρμογή σε symbian με τους χάρτες μας. Όταν θα είμαστε πολύ κοντά θα είμαι πιο συγκεκριμένος.

  • Πολύ χαίρομαι γιατί σχεδόν όλα τα προγράμματα που κυκλοφορουν μεχρι σήμερα για symbian συσκευές δεν έχουν καλή χαρτογράφηση.

  • Υπάρχει η δυνατότητα να καταργίσω απο το MIO C520 τους χάρτες του και να βάλω Destinator mia και τους έχω νόμιμα.

  • Κατι πιο συγκεκριμενο γιατι και εγω εχω c520 δηλαδη υπαρχει λυση η το πεταμε και περνουμε αλλο?

  • Καλησπερα!!
    Προσφατα πηρα μια συσκευη η οποια εχει GPS Destinator 7..
    Αλλα δεν αναγνωριζει την πολυ τις θηβας..μπορει καποιος να μου πει αν το Destinator 7 εχει και την θηβα? γιατι και στην εθηνικη που βγηκα να το δοκιμασω δεν λειτουργησε καθολου..τι μπορει να φταει?
    Ευχαριστω Πανος

  • ΕΧΩ ΤΟ Ε66 ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ DESTINATOR ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ; AN
    NAI ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ;

  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ NGI.GR ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΜΑΙ Κ ΤΞΙΤΖΗΣ Κ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ Κ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ

  • ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΑΙL ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ.ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

  • ηλιας, εχθές υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στη σελίδα της http://www.ngi.gr σήμερα μπαίνει κανονικά. Ακολουθεί η ανακοίνωση που έβγαλαν σήμερα.

    "Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στον Server που φιλοξενεί το Site μας, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση σε αυτό κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 27/07/2009. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο. Ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν προβλήματα που σας δημιουργήσαμε."

  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Κ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ!ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ?

  • ηλιας, δεν ξέρω να σου απαντήσω αν χωρίς τα κλειδιά που σου ζητάει μπορείς να κάνεις αναβάθμιση, ίσως γνωρίζει κάποιος επισκέπτης του Techblog και σου αφήσει απάντηση εδώ.

    Αυτό που θα πρότεινα είναι να επικοινωνήσεις μέσο email με την αντιπροσωπεία που φέρνει το GPS σου αναφέροντας το θέμα που έχει προκύψει.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.