Το Compasseo 500 στα καταστήματα Γερμανός, Πλαίσιο & Electro World

Αυτό το καλοκαίρι ανακαλύψτε νέους προορισμούς στην Ελλάδα με το Compasseo 500 της Packard Bell – τον απαραίτητο σύντροφο σας σε κάθε εξόρμηση που πλέον εκτός από την LASE διατίθεται και από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, τα καταστήματα Πλαίσιο Computers και σύντομα από τα καταστήματα Electro World.

Χάρη στους χάρτες του Destinator 6, την υπερευαίσθητη δορυφορική κεραία, το chipset SiRFStarIII και την έγχρωμη οθόνη αφής TFT-LCD 3.5 ιντσών, το Compasseo 500 αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια σε ολόκληρη την Ελλάδα με φωνητικές οδηγίες και μενού πλοήγησης στα ελληνικά. Και επειδή διακοπές χωρίς απρόοπτα δεν είναι διακοπές, το Compasseo σας δίνει την δυνατότητα να ανακτήσετε άμεσα διευθύνσεις από τα υπομενού Ιστορία, Αγαπημένα και Σημεία Ενδιαφέροντος (Points of Interest ή POI).

Εκτός από την πλοήγησή σας εντός ή εκτός ασφάλτου, το Compasseo 500 αναλαμβάνει και την ψυχαγωγία σας, αφού ο ενσωματωμένος mp3 player θα σας συντροφεύει για περισσότερες από 3 ώρες ή 100 τραγούδια σε φορμά mp3. Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες των διακοπών που μόλις μεταφέρατε από τον υπολογιστή σας μέσω USB 2.0 στα 256ΜΒ της κάρτας μνήμης MMC που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Το Compasseo 500 βρίσκεται ήδη στις προθήκες της LASE, του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανός, της Πλαίσιο Computers ενώ σε λίγες μέρες θα διατίθεται και από τα καταστήματα Electro World Πυλαίας (06/07), Πειραιώς (10/07) και Λεωφ. Κηφισίας (20/07).

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2008 10:51

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.