Bang+Olufsen BeoSound 5, Το απόλυτο media player των 5.300 δολαρίων

Δε περιμένεις ποτέ κάτι λιγότερο από τον εντυπωσιακό συνδυασμό απλότητας, αισθητικής και υψηλής τεχνολογίας σε κάθε προϊόν της Bang+Olufsen. Το BeoSound 5 προσφέρει αυτό που οι Δανοί αποκαλούν Μusikgengivelse, δηλαδή καθαρή αναπαραγωγή ήχου δημιουργώντας την απόλυτη μαγική μουσική εμπειρία στο σπίτι. Το BeoSound 5 είναι ένα σύστημα ψηφιακής μουσικής αποτελούμενο από ένα controller και έναν server-εγκέφαλο, τον BeoMaster 5.

Ο BeoSound 5 Controller έχει οθόνη LCD 10.4 ιντσών ανάλυσης 1024×768 pixels και έναν τροχό κύλισης από αλουμίνιο που επιτρέπει την εύκολη περιήγησή σας, στα χιλιάδες μουσικά ή media αρχεία σας, με έναν διαισθητικό και κομψό τρόπο. Τοποθετήστε το BeoSound στον τοίχο ή το stand του και αναζητήστε τον αγαπημένο καλλιτέχνη, άλμπουμ ή κομμάτι σας, βλέποντας τα εξώφυλλα των CD με ένα γύρισμα του τροχού!

Όλα αυτά υποστηρίζονται από τον server BeoMaster 5 που είναι η κρυφή μονάδα του συστήματος και περιλαμβάνει όλα τα drives για την λειτουργία του και τη χωρητικότητα αποθήκευσης 500GB. Η μουσική (περίπου έως 28.000 τραγούδια) μπορεί να αποθηκευτεί σε WMA Lossless format ενώ επίσης μπορείτε να ακούσετε Ιnternet Music και Radio, να δείτε φωτογραφίες ή να σερφάρετε στο WEB. Άλλα αρχεία που υποστηρίζονται από το σύστημα είναι: WMA, MP3, WAV, ASF, AAC, ASX, M3U, BMP, GIF, PNG, TIFF, JPEG, JPG, MPEG, MPE, PMG, AVI, WMV, VFW1111 – οπότε και δεν θα έχετε μάλλον κανένα πρόβλημα! Στο σύστημα θα βρείτε όλες τις γνωστές υποδοχές σύνδεσης. Αναλογική έξοδου ήχου, S/PDIF ψηφιακή έξοδο, HDMI, DVI-I, Ethernet και τρεις θύρες USB.

Επειδή μάλιστα με τη μουσική πρέπει να χαλαρώνει κανείς, δε χρειάζεται να επιλέγετε κάθε φορά τι κομμάτια θα ακούσετε, υποδηλώστε με ένα τραγούδι το mood σας και το BeoSound 5 με την τεχνολογία MOTS (More Of The Same) που διαθέτει θα σαρώσει τη μουσική βιβλιοθήκη σας και με βάση τη τονικότητα, τον ρυθμό και τις φωνητικές αρμονίες του αρχικού τραγουδιού θα φτιάξει το κατάλληλο playlist για εσάς!

To BeoSound 5 θα είναι διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2009 στη τιμή των 5.300 δολαρίων περίπου. Εγώ λέω να πάρω δύο – και για το εξοχικό…
www.beosound5.com

Επεξεργάστηκε την 22 Δεκεμβρίου 2008 10:02

Σχόλια

  • Ναι κυκλοφορεί στην τιμή των 5.300 δολαρίων. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά φαντάζομαι ότι η ελληνική αντιπροσωπεία πρέπει να το έχει φέρει, ίσως όμως να χρειάζεται παραγγελία.

  • Απρίλιο με Μάρτιο θα έρθει Ελλάδα όπως μας πληροφόρησαν από το κατάστημα Β&Ο στο Golden Hall. Για την "ελληνική" τιμή δεν ξέρουν ποια θα είναι!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.