Home Cinema

Game of Thrones: Τι γίνεται με την έβδομη σεζόν;

Αν και ο δικός μας χειμώνας είναι μακριά ακόμα στο Game of Thrones ο δικός τους χειμώνας έφτασε και αυτός είναι ένας λόγος που η έβδομη σεζόν θα καθυστερήσει. Ταυτόχρονα μάθαμε και τον αριθμό επεισοδίων της νέας σεζόν.

Επισημοποιήθηκε αρχικά ο αριθμός επεισοδίων της επερχόμενης έβδομης σεζόν και έτσι θα έχουμε συνολικά επτά επεισόδια αντί για δέκα που έχουμε συνηθίσει στις προηγούμενες έξι σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Η πληροφορία ήρθε από ανακοίνωση του HBO, ενώ ταυτόχρονα πληροφορηθήκαμε ότι η νέα σεζόν δεν θα ξεκινήσει να προβάλετε την άνοιξη του 2017, αλλά θα αργήσει μερικούς μήνες και το πρώτο επεισόδιο της θα το δούμε το καλοκαίρι του 2017.

Η καθυστέρηση στην προβολή της σειράς έχει να κάνει με τις δυσμενείς συνθήκες οι οποίες και τελικά απέτρεψαν τα γυρίσματα με βάση το πρόγραμμα που υπήρχε. Σημειώστε εδώ πως τα γυρίσματα του Game of Thrones έχουν ήδη μεταφερθεί στην Ισλανδία.

Με βάση λοιπόν τις παραπάνω πληροφορίες και την προηγούμενη δήλωση ότι έχουν μείνει ακόμα 13 επεισόδια για να ολοκληρωθεί η σειρά, μπορούμε με σχετική ασφάλεια να υποθέσουμε ότι ο όγδοος κύκλος της σειράς, τον οποίο εικάζουμε ότι θα δούμε το 2018, θα έχει συνολικά έξι επεισόδια, ενώ το τελευταία επεισόδιο φαίνεται πως θα έχει διάρκεια δύο ωρών.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 21:04

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.